|
Kafa tranva acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2019 Saat 19:55 |
Kadir hocam iki yaşında kızım kalerufere çıktı ben ona doğru yönelince inmeye xalisirken çenesini on ndeki koltuğa vurunca ensesi arkaya gitti ensesine kafasının tam bitimini peteğe çarptı o bölge tehlikeli midir hocam gotursem tomografi çeki ekler çok korktum birşey olur diye baya ses geldi ama perde vardı Allah'tan direk peteve Bursa'da önünde perde ortuluydu hocam kafa bitimi sağ tarafta
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Allah'tan direk peteve Bursa'da önünde perde ortuluydu " Bu ne demek??
|
|
![]() |
|
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Hakkınızı helal edin hocam ya çok saçma sapan yazmışım vaktinizi aldım peteğe vurdu hocam kalorifer peteğine çıkmış oturuyordu üstünde önünde koltuk vardı inmeye çalışırken çenesi koltuğa gelince hızlı bir sekilde kafa geriye gitti petege vurdu sert bir şekilde dün saat 7de oldu birşey olmadı bu saate kadar tam sol kafa arkası bitimi ense ustu tekrar hakkınızı helal edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O anda bir sey olmadi ise, bir sey yok demektir. LUTFEN soru gondermeden once, BIR OKUYUN!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|