Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KAKA problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKAKA problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 310
Mesajın Direkt Linki Konu: KAKA problemi
    Gönderim Zamanı: 08 Şub 2013 Saat 21:23
merhaba kadir bey
kızım nisanda 3 yasını dolduracak.ıkı haftadır bezine degıl tuvalete çişini yapıyor fakat kaka konusunda sorun yasıyoruz. kabız olamamasına ragmen kaka yaparken cok kotu aglıyor. ve kakasını tutmaya basladı. bu gun ıtıbarıyle 5 gundur kaka yapmıyor. karnı şiş ve uykuus oldugu halde bu yuzden uyumakda da gucluk cekıyor. yazılarınızı okudum. sabırlı olmaya calısıyorum kesınlıkle zorlamıyorum fakat endıselenmeye basladım. arkadaslarımız ılac kullansanız ıyı olur kkayı yumusatacak bır ılac dedıklerınde sıze sormak ıstedım. 5 gun ya da 6 gun kaka tutması kıızm ıcın zararlı olur mu ya da ne yapmalıyız?
simdiden cok tesekkur ederim.
saygılar...
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2013 Saat 11:36
tekrar merhaba kadir bey,
yukarıda yazdıgım sıkayetimiz bugun de devame dıyor. kakası sertlesecek ve hasteneye gıtmek zorunda kalacagız dıye endıselenmeye basladık. cunku boyle bır deneyım emınım cocuk ıcın uzun sure unutamayacagı bır olumsuzluk olarak kalacaktır ve belki de bu korkusu pekıserek uzun bır sure tuvalete cıkamayacaktır.  yıne sıze danısmadan hareket etmek ıstemıyoruz ama bu kaygılar sonrasında acaba mudehale etmelımıyız dıye dusunmeye basladık ornegın fitil yapmak gibi... tesekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2013 Saat 19:41
Aksamlari, 5ml. Duphalac icirin, ertesi gunku kakanin kivamina gore de ilaci azaltin veya cogaltin. Eski mailleri okuyun.  Kakasini tutmasinin ona bir zarari yok, eninde sonunda yapacak..
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2013 Saat 21:33
çok teşekkür ederim kadir bey.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.