Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
murat_ege_nazlı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Konu: kaka
    Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 15:50
merhaba kadir bey,
benim oglum 18.10.2008 dogumlu.
oglum sadece anne sütü ile besleniyor 2 gündür kakasını yapmıyor.önceden hergün yapıyordu.

ayrıca nasıl anlatılır bilemedim ama poposunda kakasını yaptıgı yerin kenarlarında igne ucu büyüklügünde pötürtüler oluşmuş onlar nedir acaba.bir zararı olurmu.bezinide her 3 saatte bir degiştiriyorum.ben pişik kremi olarak nivea'nın pişik kremini kullanıyorum.saglık ocagındakiler bebanten kullanın dediler.acaba hangisi kullansam.pişik kremindende olurmu.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 16:53
2 ayından itibaren bebekler, 4-5 günde bir kaka yapabilirler. Çocuk rahatsa ve yaptığında, cıvık kaka yapıyorsa, uğraşmayın. Popo cevresinde tarif ettiğiniz oluşum normaldir. Nivea daha iyidir. Bepan... pişik kremi değildir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 17:08
teşekür ederim kadir bey.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2009 Saat 12:02
ii.günler kadir bey oglum 18.10.2008 dogumlu.
oglum kakasını önceden 2 gün yapmayıp 3'ü gün yapardı.siz söylemiştiniz önceden bana 4-5 gün yapmadıgı günler bile olur diye ama 6 gün oldu yapmadı daha.3'ü gün kakaya benzer sarılı yeşilli çisiyle karışık bir kaka yapmıştı ama hiç kakaya benzer bir yanıda yoktu cıvıktı heralde cisine karışmıştı.acaba daha ne zaman yapar.bir şey olurmu yapmadıgı için.hala anne sütü ile besleniyor ek besin vermiyorum
 birde agızının içi dilinin ucuna kadar bembeyaz ve dudaklarının kenarlarıda öyle.kendiliginden geçermi acaba.cevabınız için şimdiden tşk. ederim kadir bey.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2009 Saat 13:26
Kabız diyebilmek için katı kaka yapması lazım.4-5 günde bir, cıvık kaka yapması normal..Ağızı kendiliğinden geçer.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.