Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kakanın bezden dışarı çıkması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukakanın bezden dışarı çıkması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2008 Saat 10:45
Orjinalini yazan: hiloş hiloş Yazdı:

ayy canım bende ilk 4 aay bu sorunu yaşadımConfusedsıvı olduğu için öle oluyo galiba Confusedben bezini bağladıktan sonra bezin arkakısmına bez bağlıyodum yani evde normal bi bez öle sırtına çıksasa beze geliyodu bi, süre öle idare ettik ,,ama canım geçici bi dönem bu atlatacaksınızı rahat olThumbs%20UpClown

tavsiyeni deneyeceğim Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up

teşekkürlel hilalClown

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 01:35

evett evett evettt aynı şey bizdede oluyor hemde hergün. bir numara büyük beze geçtim yinede kurtulamadık. saniyelik bir mesele hemde. ben yusuf baranın altını değiştiriyorum 2 dakka geçmeden bir koku duyuyorum bakıyorumki üstü başı mahvolmuş.hiloşun yöntemi bende kullanıyorum bez sarıyorum beline ama nafile sardığım bezi bırakın en dıştaki çamaşırımız bile batıyo.

Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 08:39
    Anladım ki bu her annenin sorunu nerdeyse ve bebek bezinin markasıyla ilgili değil!LampLampLamp

Hatta bazı bebek bezleri  arkaya ittiği gibi öne doğru da kaydırıyor kakayı...bu da sağlık açısından daha zararlı. bebeklerimiz bu şekilde mikrop kapabilirlerUnhappyUnhappyUnhappyUnhappyUnhappyUnhappyUnhappy

gün boyu bebek bezi reklamlarında ne kadar kuru tuttuğu övülüyor...ama kuru tutması yetmiyor demek kiLampLampLampLamp

sesimizi duyarabiliriz arkadaşlar

daha nitelikli bebek bezleri üretilmeliWink

Düzenleyen byzkz - 05 May 2008 Saat 09:05
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 09:05

valla benimde şimdiye kadar 2 kere başıma gelmiştir ama tabiiki kakanın cıvık olması bir yana,ben bezi iyice bağlayamadığımı keşfetmiştimStern%20SmileConfusedLOLşimdi beline kadar yanlardan sıkı bağlıyorumThumbs%20Up

Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 09:15
Benimde çok başıma geldi.Çözümü bence şu çocuk kakasını dışarıya çıkartmadan farketmek ve değiştirmek.Ama ishal olduğunda önüne geçilmiyor.Ben 1 numara büyük beze geçtim...Bence dene....
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 09:28
Orjinalini yazan: yessim yessim Yazdı:

Benimde çok başıma geldi.Çözümü bence şu çocuk kakasını dışarıya çıkartmadan farketmek ve değiştirmek.Ama ishal olduğunda önüne geçilmiyor.Ben 1 numara büyük beze geçtim...Bence dene....

yapıyor anında belinde sıkıda bağlasam kurtarmıyor

zaten bizimkinin olayı bir selenat sanki...tamam bitti galiba deyip erken açıyorum bu sefer ortalık batıyor ....üstüm başım da cabası...

biraz daha bekleyeyim hepsini yapsın diyorum bu esnada hiç sırt üstü yatırmıyorum nafile bi açıyorum sırtı batmış

bir numara büyük denemedim hiç...deneyeceğim... ama  yapsalar ya şu bezlerin yüksek bellisini...
Yukarı Dön
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 13:12
Orjinalini yazan: byzkz byzkz Yazdı:

acaba sizler de aynı problemle karşılaşıyor musunuz?UnhappyUnhappy

her marka bezi denedim nerdeyse.   kakasını yapar yapmaz poposuna bastırmadan altını değiştirsem bile olmuyor, çoğu zaman sırtına doğru çıkıyor kakası.ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

yakında oturmaya başlayacak o zaman n'lacak acaba?

kakasını  biraz cıvık yapıyor ama günde bir kere yaptığı için ishal olmadığından eminimStern%20SmileStern%20SmileStern%20SmileStern%20SmileStern%20Smile

sizlerde de aynı problem var mı?siz nasıl başa çıkıyorsunuz?QuestionQuestionQuestionQuestion
mrb bende kızımda yaşadım bu problemi ama çok şükür bizimde yürüteçten oluyodu galiba cıvık yaptığı zaman beline kadar çıkıyordu ama bir numara büyük bez dene yararını görürsünThumbs%20Up
07/08/2007 12:05
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 14:42
kızlar size gecenlerde bahsettim ya sabahları oluyor diye.. valla son 3 gündür oluyor bizde bu şey. ama benimki sanırım bezden kaynaklanıyor. p..ma kullanıyorum .. stoklarım yeni bitmişti dolayısıyla yeni paket alıp ona başladım. yenilendi ya onlar. esssnek yan bantlar olayı...
sanırım onunla bir alakası var. daha önce ender olurdu şimdi 3 gündür üstüste oluyor. sanırım ben esnetemedimLOLLOLLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.