Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kakanın bezden dışarı çıkması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukakanın bezden dışarı çıkması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yamama Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 160
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 17:10
merhaba...benim de başıma çok geldi...hatta çişi bile çıkıyordu...bir sürü bebek bezi denedim...hatta firmalara bile şikayet yazısı yazdım...onlardan gelen cevap...bebeğin kilosuna uygun olmadığı içindir....şimdi dikkat ediyorum ve p ile başlayan bezi kullanıyorum....çok memnunum....hiç sorun yaşamıyorum....ClapClapClap
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2008 Saat 22:59
Orjinalini yazan: yamama yamama Yazdı:

merhaba...benim de başıma çok geldi...hatta çişi bile çıkıyordu...bir sürü bebek bezi denedim...hatta firmalara bile şikayet yazısı yazdım...onlardan gelen cevap...bebeğin kilosuna uygun olmadığı içindir....şimdi dikkat ediyorum ve p ile başlayan bezi kullanıyorum....çok memnunum....hiç sorun yaşamıyorum....ClapClapClap
ben de p... kullanıyorum. 2 numaradan 3 numaraya geçerken çişiniz sızması çok olmuştu.. yetkililer geçiş dönemlerinde bunun olabileceğini söylediler.. 3 den 4e geçerken bu sorunu yaşamadım. ancak kesin kararımı verdim. kakasının çıkması bu yeni esssssnek yan bantlardan kaynaklandı.. 3 gece bağladım 3ünde de aynı şey oldu. daha sonra eski stoklarımdan buldum.. ona geçtim. gene p... ama esssnek yan bantlı değil. ve hiç yaşamıyorum bu sorunu. sanırım gereğinden fazla esniyor o bantlar.. belki  biraz daha büyüyünce sorun yaşamam. yani öyle umuyorum en azından elimdeki stok bitene kadar biraz daha büyümüş olur...
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
gülşen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 145
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 13:43
Arkadaşlar ben de bu durumu çok uzun süre yaşadım. Bende pr    kullanıyordum. Hem esnek bantlısını denedim hemde uyu ve oyna. Her seferinde aynın arkadaşımın söylediği gibi özellikler sırtına doğru çıkıyordu. ve ben Her seferinde duş aldırmak zorunda kalıyordum. Bezbağlamıyı da denedim ama bir faydası olmadı. Sonra bezi üretene firmaya ema-il attım Sağ olsunlar yanıtladılar ve ilgilendiler. Benim2000 D.lu kızımdan kalma aynı markanın bezeri ile şimdi üretilen bezleri bir karşılaştırsanız çok fark vara. Şimdikiler hem daha ince, hem daha küçük. Eskilerin boyutları öylesine büyükmüş ki sızdırması imkansız. Eski bezimden de örnek gönderdim.  Ama onlar bir numara büyük bez kullanmamı önerdiler. Onu da yaptım. Sonuç aynı. Hele  esnek bantlı bezler bir berbat. Şimdi arkadaşımın tavsiyesi ile  Mol   kullanıyorum. Son derece memnunum. Aynı numara her iki bezi karşılaştırın.Mol   daha büyük ve daha emici. Bir kez denemeni tavsiye ediyorum Arkadaşım. Ayrıca memnun olmadığımız ürünleri ve nedenlerini lütfen ilgililere bildirelim. Çünkü çocuklarımız çok önemli. Onlarda daha kaliteli ürün sunmanın yollarını arasınlar değilmi. Sevgiyle kalın.
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 13:52
Orjinalini yazan: gülşen gülşen Yazdı:

Arkadaşlar ben de bu durumu çok uzun süre yaşadım. Bende pr    kullanıyordum. Hem esnek bantlısını denedim hemde uyu ve oyna. Her seferinde aynın arkadaşımın söylediği gibi özellikler sırtına doğru çıkıyordu. ve ben Her seferinde duş aldırmak zorunda kalıyordum. Bezbağlamıyı da denedim ama bir faydası olmadı. Sonra bezi üretene firmaya ema-il attım Sağ olsunlar yanıtladılar ve ilgilendiler. Benim2000 D.lu kızımdan kalma aynı markanın bezeri ile şimdi üretilen bezleri bir karşılaştırsanız çok fark vara. Şimdikiler hem daha ince, hem daha küçük. Eskilerin boyutları öylesine büyükmüş ki sızdırması imkansız. Eski bezimden de örnek gönderdim.  Ama onlar bir numara büyük bez kullanmamı önerdiler. Onu da yaptım. Sonuç aynı. Hele  esnek bantlı bezler bir berbat. Şimdi arkadaşımın tavsiyesi ile  Mol   kullanıyorum. Son derece memnunum. Aynı numara her iki bezi karşılaştırın.Mol   daha büyük ve daha emici. Bir kez denemeni tavsiye ediyorum Arkadaşım. Ayrıca memnun olmadığımız ürünleri ve nedenlerini lütfen ilgililere bildirelim. Çünkü çocuklarımız çok önemli. Onlarda daha kaliteli ürün sunmanın yollarını arasınlar değilmi. Sevgiyle kalın.

teşekküler...dediğinizi de denedim gerçekten mol.... daha yüksek ama yetmiyor işte...ben de net ten bir mesaj bıraktım firmaya...daha önce de bunu demek istemiştim ben sesimizi duyuraalım diye Wink..tekrar teşekkürlerKizBebek
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 13:02
ayyyyy meryemmmm bu konuyu güncelliyom bana yardım nasıl atlattınız kızlar artık efe günde 2-3 kez kaka yapar oldu vee sırtına kadar taşıyooo cıvık desen değil normal kaka ama sırtına kadar... evy--by mol...x pr..ma denedim yokkk çözüm varsa söyleyin...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 13:10
Canım malum ben de iki tane, siz bir yasiyorsaniz ben iki LOLLOL
Bunun bence bir cozumu yok LOL Bezden kaynaklanmiyor yani Big smile
Eymen orumceğe bindigi ilk zamanlar örümcekte yapardı kakasını, sanki bilerek LOLLOL Bir bakardım sırtını aşmış TongueLOLLOLBezi bile buyutmustum bu yuzden...
Şimdi çıkmamaya başladı biraz biraz. Yine yapıyor ama biraz kaldı mı bu sefer aşağıdaki kenarlardan çıkıyor LOL
Bunu da bir donem olarak kabul edin ve gecmesini bekleyin baska care yok LOLLOLLOL

Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 13:21
LOLçare yok yani.... aman yaaa TongueLOL
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 13:30
Ben care görmedim. LOLLOL
Ben az mı kakalı atlet yıkadım LOLLOLLOL Allah'tan yaza denk geldi de, yıkıyordum sık sık LOL Yazın ıslak mendil kullandigimi hatırlamıyorum, yeni yeni tekrar basladım havalar sogudu her seferinde banyo olmaz LOLLOLLOL Tekrar baslayınca nasıl zorlandım anlatamam LOLLOL Pipisine elliyor, poposunu kasiyor LOLLOL Ulenn dedim yıkamak daha kolaymis LOLLOL Az once yine yıkadım, arkasina cikmamista bacak aralarina çıkmış çişiyle beraberLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.