| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <1234> | 
| Yazar | |
| Ziyaretçi   Misafir   |  Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2009 Saat 00:53 | 
| 
   benim oğlum hayatat şapka takmaz keşke taksa çok iyi olurdu ...takanlar için ideal...

| |
|  | |
| küçük kanaryam   Elmas Üye   minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |  Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2009 Saat 02:10 | 
| güzel bişimiş ben emzirme önlüğümü ne onu duymuştum buda değişik bişi | |
| 
     Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! 
 zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... | |
|  | |
| oğuzkağan   Altın Üye   Kayıt Tarihi: 10 Oca 2008 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 2934 |  Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2009 Saat 20:49 | 
| 
   ne güzelmiş.ben hiç duymamıştım.23 ay oğlunu emziren bir anne olarak dışarıya çıkmaktan bazen korkardım.
    | |
|  | |
| hande   Altın Üye   "Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu" Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: paris:):)):)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3307 |  Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2009 Saat 11:16 | 
| 
   aaa ne rahat!! :)
    | |
|  | |
| Ziyaretçi   Misafir   |  Gönderim Zamanı: 07 Eki 2009 Saat 13:57 | 
| 
   Yaparım Hiloşş,kışlık versiyonunu     | |
|  | |
| esradoyuk   Üye     Kayıt Tarihi: 16 Eyl 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |  Gönderim Zamanı: 11 Eki 2009 Saat 00:28 | 
| 
   Sevgili Anneler, Emzirme şapkasını deneyenlerden çok güzel geri dönüşler aldık. Çoğunuzun emzirme dönemini geçtiğini anlıyorum.O yüzden isterseniz satış temsilciliği ile ilgilenebilir çevrenizdeki emziren annelere tanıtırken maddi destek de elde edebilirsiniz diye düşünüyorum.Tüm ürünleri %20 indirimli alıyorsunuz.Sadece ilk siparişinizde en az iki şapka almanız gerekiyor.Bu siparişe ilişkin kargo ise tarafımızdan ödeniyor. http://www.eskado.com/SatisTemsilciligi.htm Sevgiler, Esra Doyuk | |
|  | |
| burcu   Elmas Üye   Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |  Gönderim Zamanı: 11 Eki 2009 Saat 00:38 | 
| 
   çok ilginç değişik.. ama çocuk bunalmaz mı onun içinde. hani kafasını saran birşey sonuçta. ama tuttum akıllıca   | |
|  | |
| meryem   Altın Üye   Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |  Gönderim Zamanı: 11 Eki 2009 Saat 02:38 | 
|  pek de kullanışlı gelmedi bana...bu bayan bebeği emzirmiyor da sanki emzirme pozisyonunda tutuyor sanki...göğüsü bluzunun altından çıkarsa bel göbek atlet görünür;bluzun yaakasından çıkarsa bu seferde boyun sine açıkta kalır...şapka göğüsün ucunu örtmüş neyime...iyisi mi örtü şal .....  Düzenleyen meryem - 10 Kas 2009 Saat 00:24 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa <1234> | 
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |