|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elfkrm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2015 Saat 10:54 |
Mehaba Kadir Bey; oglum 6 yadini doldurdu.disleri sallanmaya basladi.ben son ana kadar disi cekmeme taraftariyim.Gecen gun dislerini kontrol ederken alt orta dislerinden birinin arkasindan yeni disin ucu gozuktugunu gorunce panikledim.Disi; egri, geride cikmasin diye sallanan disini anestol pomad surerek cektim.
1- Su an o yeni cikan dis normal dislerinin hafif gerisinde ucu gozukuyor.o dis geride kalirmi zamanla yerine gelirmi? 2- Sallanan bir disi ne zaman cekmeli?Buna nasil karsr vermeliyim.Tskler.... Düzenleyen elfkrm - 08 May 2015 Saat 10:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun. Kac kere anlattim!!!
Kalici disler; sut dislerinin arkasindan cikarlar, kendiliginden yerlerine gelirler. Sut dislerinin, kokleri tamamen eridiginde cekilmeleri( yani sallanmaya basladiktan sonra) cekilmeleri uygundur. Lutfen okuyun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|