|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
susuzyaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2015 Saat 12:46 |
n check up degerlerı Arkadaş Ekle Sil Cevapla
Merhaba, Sayın Kadır Tugcu'ya danısmak ıstedıgım bır konu vr ıletebılırsenız cok sevınırım: 11 aylık erkek cocuk kan tahlıl degerlerı su sekılde ve buna gore santafer srup 5 ml/gun onerıldı uc ay boyunca.boy yuzde doksan kılo yuzde yetmısbes prsentılde,sonuclar: Transferın saturasyonu:13 Notrofıl:8.4 Lenfosıt:83.3 Notrofıl mutlak sayısı:0,53 Hemoglobın:11.1 Erıtrosıt dagılım genıslıgı:34.7 Busonuclar referans aralıgı dısında gosterıldıgınden danısmak ıstedım ,bu snuclara gore surubu kullanalım mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktorunuz, RESMEN, SAHTEKARIN TEKI!!!!
1 yas cocugunun kan degerleri, Eriskin Referans degerleri ile gosterilemez ve ( hadi laboratuvarin bundan haberi yok) o sahtekar doktorun, bunu bilmesi sarttir.... Ama burasi Turkiye'dir ve arayan-soran bir Saglik Bakanligi bile olmadiginda, bu kepazelik bu sekilde devam edecektir. Sizin cocugunuzda, anemi filan yoktur.. Bir daha da boyle aptalca islerle ugrasmayin... 1 yas cocugunda: HGB:10.5- 13g/dL Notrofil: 15-35 Lenfosit: 45-76 dir.. Boyle; yok " 1 yas check-up'i", yok 6 aylik check-up'i gibi sacmaliklarla ugrasmayin... Bu hastanelerin tamaminda, Doktor_Labortauvar ikili cete halinde calisir. Eski mailleri okuyun. Bu rezilligin artik Turkiye'de cilki cikmistir ama, bunlarda utanma namina en ufak bir belirti yoktur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Oca 2015 Saat 00:35 |
|
![]() |
|
susuzyaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tesekkurler,bu durumda notrofıl ve lenfosıt sızın yazdıgınız degerler dsında cıkıyor ,bunun demır eksıklıgıyle ılgısı yok degıl mı,yazınıza gore santaferı ksıyorum bu durumda vermeyecegım ,doktorların cv snı tek tek ıncelememe ragmen ıcıme sınenı bulamadım sanıyorum kı cv ıncelemekl olmuyor dktor onerınız olabılır m Turkıye ıcın bana?
Cevap ıcın tekrar tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Notrofil ve Lenfosit, enfeksiyonlara bagli artar veya azalirlar.. Anemi gostergeleri degillerdir.
2- Maalesef, Turkiye'de, butun Tip Fakulteleri, yukardan aldiklari EMIRLER geregi, son surat Doktor cikarmaya bakiyorlar. Artik Tip fakultelerinde, sinifta kalmak diye bir sey yok.. Egitim diyede bir sey yok... Simdi nereden bulmuslar/ogrenmislerse; "on-the-job training" diye bir usul icat ettiler, buna gore, doktor calisirken, bu isleri ogrenecekmis... Yani; hastalari oldure-oldure bilgi ve beceri sahibi olacaklarmis... Bizim memlekette bu usul sokmez... Doktorlar, mezun olduklarinda, degil bir daha kitap okumak, ellerinde varsa, mevcut kitaplari YAKARLAR... Anatomi kitaplarini yakanlari, gozlerimle gordum.. bu sebeple, bana doktor sormayin. Kalmadi. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Oca 2015 Saat 22:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|