|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Mucize ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum.
Oğlum öğleden beri ayağımda sallamamı istiyor ve hep yatıyor bi yere kımıldayamıyorum.Ateşi de var 38,5 gibi.Acaba fitil atsam mı rahatlaması için neşesi gelir belki diye yoksa dayanalım da daha mı çabuk bitsin hastalık?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117912 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok sart olmadikca, ilac/fitil kullanmayin.. NOT: Haluk beye, yeni WBC degerlerini gonderdim, o yazidaki eski WBC degerlerini degistirecek. Bu arada siz asil; ATES + PAS + KOKU degerlendirmesine daha cok onem verin.
|
|
![]() |
|
Mucize ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
Peki hocam.Çok ama çok teşekkür ederim.Gerçekten dua ediyorum size.
|
|
![]() |
|
Hocam,
Bilgi amaçlı yazıyorum.Oğlumun dün akşam ateşi düştü.Tabi hala iştahsız ve biraz durgun.Ama bu geçen ateşli 5 güne göre çok daha iyi.2 güne toparlar diye düşünüyorum.Yine yine yine siz haklı çıktınız.İyiki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|