|
Kan tahlili sonuçları |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
b.ege
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kan tahlili sonuçlarıGönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 15:28 |
|
Hocam merhaba kızım 10 aylık 10 kilo genel bir kan sayımı yaptırdım hiç demir ilacı kullanmadım
HGB 11.1 HCT 32.7 MCV 66.0 RDW 14.5 NEV% 31.0 LYM% 59.9 LYM# 60 BASO#0.1 MONO# 0.7 DEMİR 34 FERRİTİN 13.57 tahlil sonuçlarına göre yüksek ve düşük çıkan rakamlar.kendi drumuz ilaç kullanmaya gerek yok kan iyi dedi ama demirin düşük olması sorun olmaz mı hemşire bi tanıdık diğer değerler düşük nasıl ilaç vermedi dedi kafam karıştı sizce durum nedir ? |
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 19:57 |
|
Neresi dusuk??? LYM% sinin yuksek olmasi zaten, viral bir enfeksiyon( Grip) gecirdigini gosteriyor.. Belliki o Laboratuvar, isin sahtekarliginda!! 10 aylik icin, HGB:10,5g/dL'nin altinda Anemi arastirilir.. (Hemen demir ilaci verilmez!!) Sizin o hemsire, hic bir HALT bilmiyor, soyleyin de bir COCUK Kan degerlerini bir kitaptan acip okusunda ogrensin... Allahtan doktorunuz, bilgili ve ahlakli bir doktormus.. Yoksa, Tipik Turk doktoru olsa idi, Demir ilacini dayamisti.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|