|
Kan tahlili sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nusya Ela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2023 Saat 22:30 |
5 yaş 9 aylık oğlum hastalandı sürekli öksürüyor doktor yukarıdaki kan tahlili sonucuna göre antibiyotik verecek sizce değerler nasıl ayrıca D vitamini değerleri uygun mu geçen yıl Nisan ayında sizin tavsiyelerinizle 1 ampul kırıp içirdim Eylül ayında tekrar içirmeyi düşünüyordum beklemeyip şimdi içireyim mi KADİR bey şimdiden teşekkürler
Referans dışı olan 3 değer (Fotoğraflar gitmedi) İşlem adı Referans Aralığı Değer MCV 80-99 74.1 fL MONO# 0.16-1 1.02 10^3/ml CRP 0-6 13.8 MG/L Vitamin D Referans 31.1 ng/mL WBC 5.10-12.90. 11.59 10^3/ml LYM# 0.9-5.2. 2.64 10^3/ml LYM% 19-48. 22.8% Düzenleyen Nusya Ela - 21 Mar 2023 Saat 23:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik; ( bu yas icin) WBC: 15.5 ustu oldugunda gerekir. Sakin antibiyotik vermeyin.
12.9, ERISKIN "referans araligi" dir!
Sakin Turk doktorlarinin CRP salakliklarina inanmayin. Hemen 1 ampul D vitamini icirin ve Haziran basi sadece D vitamini baktirip bana yazin. Olmasi gereken sinirlar: 50-100 arasidir. 150 ustu risk baslar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Mar 2023 Saat 04:54 |
|
![]() |
|
Nusya Ela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Çok teşekkür ederim Kadir bey sağolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Merhaba Kadir Bey antibiyotiği almadım. Laboratuvar sonucunu yollayamadım. Bu değerleri sınırda dediler. Demirin düşük olduğunu demir almam gerektiğini söylediler.Sizce almalımıyım?
HCT:37.9 MCH:26.2 HGB:13.4 BASO:0.4 KLOR:98 SODYUM:137 FERRİTİN:97.5 EOS:0.24 Birde d vitaminini hemen oğluma içirdim. Yalnız 10 yaşında kızıma da geçen nisan ayında devit içirmiştim. onunda eve girişleri saatleri aynıdır. Büyük ihtimal onda da değerleri düşük. Fakat ona test yaptırmamıştım. Ona da devit içiriyim mi yoksa test mi yaptırayım? Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu da YALAN!! Cok PUST bir doktor!! Hgb:13.4 ve bu assagilik sahtekar hala Demir ilaci verme pesinde.
Kim; "Demir almasi gerekli" dedi ise, o assagilik sahtekara benim hakaretlerimi iletin. 10 yas kiza da icirin. Test gerekmez. Haziran'da her ikisine de test yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Bende yazılarınızdan okuyarak HGB değerinin normal olduğunu okumuştum. Söyledim ona bakılmadığını Ferritine bakıldığını söyledi. İnanmadım size soruyım dedim. Çok çok sağolun Kadir Bey. İyi ki varsınız .
Düzenleyen Nusya Ela - 23 Mar 2023 Saat 05:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Daha da BETER!
Salak, Ferritin'in normaL SINIRLARINDAN BILE HABERI YOK. Tipik Turk doktoru! Bilgisi yok, fikri var! Allahin geri-zekalisi! Ferritin; (ng/mL) 6ay-15 yas arasi; 7-140 Eriskin erkek : 15-200 Eriskin kadin : 12-150 arasidir. Turkiye'deki doktorlarin bu degerlerden haberleri bile yoktur. Sadece popolarindan sayi uydurmasini bilirler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|