|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 10:29 |
Hocam merhabalar
Oğlum 7 yaş 5 aylık... 4,5 yaşında süt dişleri dökülmeye başladı. Dün diş doktorundaydık. Kalıcı azı dişinde derin çürük olduğunu kanal tedavisi yapmasının gerek olduğunu söyledi. Tamam bunu anladım. Ama dişte apse olmamasına rağmen 1 haftalık antibiyotik verdi (kullanmaya başlamadım elim gitmedi) ve kanal tedavisini kalıcı diş olduğu için ilaç koyarak 3-4 seansta bitireceğini söyledi. Ben lokal anestezi ile dişi uyuşturup yapılabileceğini söyledim çünkü benim kanal tedavim öyle yapıldığına göre oğlumada yapılabilir diye düşündüm. Hocam benmi yanlış düşünüyorum yoksa çocuk kalıcı diş kanal tedavisi böylemi tedavi edilmeli?
|
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir baska, Dis hekimine daha danisin... Hic dis agrisi olmayan bir dise; kanal tedavisi, biraz supheli....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|