|
Kanli balgam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2024 Saat 12:29 |
Merhaba kadir bey. Kizim 8 yasinda. Cumadan itibaren 3 gun 38 u gecmeyen atesi vardi. Yillardir aizi takip ediyorum. Ates dusurucu kullanmadan, bol su icerek, ince giyinerek takip ettim. 3.gun 38 altina inmisti atesi.
Beraberinde bacak agrisi oldu. Ve oksuruk . Surekli oksurmuyor ama oksurunce sabaha kadar oksuruyor. Dilinin rengi normal,grnel durumu iyi dige dr a gitmedik. Ama biraz once balgam tukurmus. Baktim kanli. Sizce bogazi mi zedelenmistir? Yarin bir aile hekiminle gorusecegim.size de yazmak istedim teşekkür
|
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aile hekimine muayne ettirdim bogazi zedelenmis ,balgami var dedi.
Antibiyotik ve bicana oksuruk surubu. Almadim ilaclari
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o ilaçları kullanmayın.
Her öksürdüğünde "Limonlu bal" verin.
|
|
![]() |
|
Simdi hafif atesi cikti. 37 . 5. Gun bugun normal midir acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
OKUYUN!!!!!!!!!!!!!!!!
Yüzbin kere yazdım!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 38 üstü ateş dir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Kadir Bey gece kizimin oksurugune kalktim, geceleri yoğun oksuruyor. Balgamli oksuruyor.
Sizim oksuruk grafiginize gore bronsit . Dun takip ettim ,durekli balgam atti. Kimi kanli gibi, kimi beyazdi. Genel durumu iyi,keyifli Bronsit te balla limonla gecer mi? Yarin bir dr a gotursem mi? Âslinda yillardir takip ediyorum sizi. Ama oksuruk beni hep korkutur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türk çocuk doktorlarının verdikleri ilaçları kullanmadığınız sürece tehlike olamaz.
Başucuna 2 damla ColdMix damlatın. Ayrıca da; Bronşiti tedavi eden bir ilaç YOK!!! Tedavi diye verdikleri ilaçlar, "Bronş genişletici" ilaçlar. Siz benim dediklerimi yapın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|