Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kanli Kaka ve Plt Düşüklüğü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kanli Kaka ve Plt Düşüklüğü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pervinnnn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pervinnnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kanli Kaka ve Plt Düşüklüğü
    Gönderim Zamanı: 31 Oca 2020 Saat 14:14
Lütfen yardım edin bu 2 ay canımdan can gitti. Oğlum on günlükken kakasinda kanlı mukuslu ve yeşildi ve günde en az 7 defa yapıyordu bu süreçte alerji testleri ultrason vb bir sürü tetkik yapıldı alerji diyeti yapiyorum ve her seferinde plt düşük çıkıyor 60 ile 90 arası çıkıyor katı diyet yapmama rağmen kan bitmedi aksine arttı ve hematoloji doktoru plt düşük olduğu icin kan durmuyor dedi işi lösemiye kadar götürdü gerekirse iliğine bakacağım dedi bebegim de ben de cok yıprandık kanında enfeksiyon var Diye 2 gün hastanede yatırdılar ve evde tedaviye devam ettik kanlı kaka sayısı daha da arttı artık ne yapacagimi bilmiyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119693
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2020 Saat 03:16
YuH yani... 
10 GUNLUK COCUKTA ALLERJI HA????   Bunlar kesin bir seyler iciyorlar! Yoksa, bunlari soyleyebilecek kafa ayik kafa ile olmaz..
Bunlar ya cok SALAKLAR, ya da, SAHTEKAR..
Kilosuna bakin, bu yasta; yesil ve kanli kaka gorunumu fazla yemek sonucu olusur. O gordukleriniz kan degil "kristaldir"...
Kilo fazlasi varsa, KESIN, asiri yemekten oluyor demektir… Beslenme aralarini acin ve ek gida veriyorsaniz, HEMEN kesin..Ertesi gun duzeldigini goreceksiniz.
PLT nin bu seviyeleri, olabilir, bir kanmaya da sebep olmazlar.
Iyi dolandirmislar sizi..
Ne Losemisi, Allah askina!! Manyak bunlar.. Losemi bir cins kanserdir, her kanserde asiri hucre yapimi vardir.. WBC sayisi, 100,000-200,000 leri gecer!! Sonucu yazin ve bu sahtekarlara da, hadlerini bildirin.

Düzenleyen Siddartha - 03 Şub 2020 Saat 14:30
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pervinnnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2020 Saat 18:06
Hocam  doğum kilosu 3 kg şuan 2.5 aylik ve 4 kg .
Kilo alimi az hocam  bunun icin ne yapabilirim.Kakası gerçekten kanlı once ince çizgiler şeklindeydi. Şimdi de damla şeklinde kan var. 
Bugünden itibaren beslenme aralıklarını açacağım. Insallah düzelme olur.
Hematoloji doktoru wiskott aldrich sendromun dan şüpheleniyorum deyip bizi genetik hastalıklar merkezine yolladı ama ben gitmedim. Hastaneye yatırma sebebi de ilaçları ağızdan verirsek bağırsaklar daha da bozulur damar yolundan verelim dedi ama hastanede ikinci gün ağızdan verdiler antibiyotigi ? Para icin olduğu bariz belli ...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2020 Saat 19:13
Kilosu az.. Evet; bu durumda, Wiskott-Aldrich sendromu olabilir.
Bu sendromda, bunlara ilaveten; Egzema ve sik enfeksiyonlar vardir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pervinnnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2020 Saat 19:27
Biz de egzama ve sık enfeksiyon yoktur

Düzenleyen Pervinnnn - 01 Şub 2020 Saat 19:28
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pervinnnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2020 Saat 19:39
Hocam şimdi ne yapayim ben
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2020 Saat 02:05
Pek uymuyor.Egzema olmasi gerekli.
1 hafta kadar takip edelim..
Birde bu kadar sure barsaklardan kanama olsa, HGB degeri duser.
Bir kan Sayimi yaptirip, sonucunu bana yazin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.