Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kanlı tot top kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kanlı tot top kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Canhfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canhfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kanlı tot top kaka
    Gönderim Zamanı: 08 Nis 2018 Saat 19:20
Hocam merhabalar
Kızım 5 gün kakasını yapmadı ama normaldir bu onun için ancak iki gündür kızım ağlaya ağlaya ikiniyo ama popsunda kakasını görüyordum ama çıkaramıyor.
Çok aglayinca ve çok az yaptığı kakasinda kan olunca acile gittik.
Lagman yapıldı ve yine ikinarak yemek kaşığı büyüklüğünde kaka yaptı top olarak
Ama ağlaması geçmiyor hocam sonra tekrar yaptı oda katıydı ve ağlamaktan gözlerinin etrafı morarardi.
Acaba içerde yırtık falan mı oldu her ikinduğinda kakası yaptığında ağlıyor .
Zeytin yağı icirdirdim iki gün ve bugün de duphalac 5ml icirdirdim 1 defa ama hala katı ve ağlayarak ikiniyo hocam.
Kakasını normale dönmesi , kanama ve ağrısı için ne yapabiliriz hocam...
Çok ağlıyor hocam her dakika kendisini kasıyor ağlıyor ..kucağımda oturarak tutunca bile ağlıyor hocam...lütfen yardım edin...iyi günler..

Düzenleyen Canhfs - 08 Nis 2018 Saat 19:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116956
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2018 Saat 06:55
Yasi??
Kilosu???

Yukarı Dön
Canhfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canhfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2018 Saat 07:48
4.5 aylik
6.7 kilosu hocam(4kg dogmustu)

kilo alimida cok az oldu zaten.Kendisinden daha dusuk doganlar gecti kizimi)

Düzenleyen Canhfs - 09 Nis 2018 Saat 07:55
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2018 Saat 18:08
Kilosu yasina uygun, eksigi YOK!!
Ne yiyor??? 

Yukarı Dön
Canhfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canhfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2018 Saat 18:48
Hocam anne sütü ve devam sutu veriyorum takviye olarak ..kutu sut verdim bikac kez bisy olmadi ama en son bir markanin gunluk sutunden verdim torkunun sonra kizimin yuzunde kulak arkasinda ozellikle lekeler cikti .birakinca gecti...
Kabizlik neden olmus olabilir bukadar top top top ve kanli olmasina sebep oldu anlamadik..
Be yapmaliyiz.?

Düzenleyen Canhfs - 09 Nis 2018 Saat 21:02
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2018 Saat 07:19
Anne sutu haricinde her verdiginiz, sut/mama ya 1 tatli kasigi kadar zeytinyagi ilave edin.   
Yukarı Dön
Canhfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canhfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2018 Saat 23:59
Hocam oyle yapiyorum artik
Kulak arkasinda birden beliren lekelenmelerin fotosunu gondermek istyorum hocam kutu sute verdigi reaksiyon olabilir mi veya baska bisey midir

Hocam birde saglik ocagi kan damlasi verdi hic kullanmadim kullanmamiza gerek varmi?

Birde zyflour verirsem ne zaman baslamaliyim.bunu verirsem dvit3 e de devam etmelimiyim...?

Düzenleyen Canhfs - 11 Nis 2018 Saat 00:01
Yukarı Dön
Canhfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canhfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2018 Saat 00:10
https://i.hizliresim.com/XPz8qO.jpg

https://i.hizliresim.com/lOgPvp.jpg

Düzenleyen Canhfs - 11 Nis 2018 Saat 00:12
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.