|
Karaciger mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2023 Saat 16:19 |
Kadir bey bu degerlere yorumunuz nedir 4 bucuk yas erkek cocuk bazi degerlerine baktirdim.
Ggt: 9.0 dusuk gosteriyor Ast (sgot) 55 yuksek gosteriyor Mchc. 34.5 yuksek gosteriyor Keratinin 0.44 dusuk gosteriyor Total demir 226 dusuk gosteriyor Bu degerler kirmizi ile gosterilmisti hocam karacigerinde bi prblem varmi ? Ek olarakta x bacak bariz demstn bugun olcum yptirdim dvit3 duzeyi 30.9 cikti hocam
Düzenleyen saliç - 28 Nis 2023 Saat 16:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu degerlerin, HICBIR anlami YOK!
Sadece; D vitamin seviyesi dusuk! Simdi 1 ampul Dvit3 icirin ve bir ay sonra tekrar verin. Ekim ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tahlili isteyen doktorda sizin dediginiz gibi kirmizi ile gosterilen degerlerin bi anlami yok yasina gore normal dedi.d vit vitamini iyi dedi ( ama ben tabiki sizin dedginizi yapip dvit ampul vericem ) ek olarak balik yemedigi icin mollers balik yagi onerdi.
Düzenleyen saliç - 28 Nis 2023 Saat 18:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" ek olarak balik yemedigi icin mollers balik yagi onerdi. "
Bu kadar salakca bir oneriyi dunya'da bir tek Turk doktorlari yaparlar!! (Ilac firmasindan rusvet aliyor da olabilir?) Orta Asya'daki insanlar asirlardan beri balik yemeden yasiyorlar! Neleri eksik kalmis?? Nereden bulursunuz boyle geri-zekalilari!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|