Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karaciğer
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKaraciğer

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynepp Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 200
Mesajın Direkt Linki Konu: Karaciğer
    Gönderim Zamanı: 28 Oca 2014 Saat 19:10
Hocam 5 yaşındaki kızımın karaciğer enzimleri üst sınırlardan 10 birim filan yüksek çıkmıştı doktoru ultrason istedi bugün çekildi karaciğer parankim ekosunda minimal kalınlaşmalar yazıyor.İnternette baktım hep sirozu anlatıyor bu durumda çok korktum doktora daha götürmedik sizin görüşleriniz bizim için çok önemli?Durum nedir ?Neler yapalım?Saygılarımızla...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118156
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2014 Saat 20:34
Hastalik seviyesindeki yukseklikler; 3000-5000 civarinda olur.. 10 birim yukseklik, hicbir seye tekabul etmez, sizi "kerizleyecekler" dikkat edin.. 10 birim yukseklik, yeteri derece ac kalmadan kan alindigini gosterir.. Kacin oradan.. Niyetleri kotu.
Yukarı Dön
zeynepp Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2014 Saat 21:22
Hocam sağolun ultrasondaki kabalaşma neden görünmüştür peki raporda siyah harflerle belirtmişler.Bu durum ilerler mi ?ultrasona bakan doktora sordum ama  bir şey açıklamadı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118156
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2014 Saat 00:39
Utandigindan bir sey aciklayamamistir... Eger "Normal" derse, bir daha o uckagitci doktor hasta gondermez.. Kasten oyle "suya-sabuna" dokunmayan ama normal'de demiyen rapor yazarki, hem mesuliyetten kacabiliyor, hemde o doktora, rezillik yapabilacegi "muglak" bir rapor vermis oluyor.. Yiyen, yiyor... Boyle millete boyle doktorlar...
Yukarı Dön
zeynepp Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2014 Saat 07:56
Hocam önce dikkate değer bir şey göremedi neyi var di diye sordu ben de doktorunun kabalasma kalinlasma gibi şeylerden bahsettiğini söyledim a evet özellikle sağ üst kisimda var dedi rapora da yazdi.Ne olur onemlimi dedim aciklama yapmadi doktoru bilir ona sorun dedi.Ultrason doktoru nasil bilmez diye sasirmistim ben de. Çok sagolun Hocam...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.