merhaba doktor hanım
5,5 yaşında oğlum var anaokuluna gidiyor ve ben çalışıyorum.tam 1 ay sonra kız kardeşimiz (bebeğim)olacak.oğlum bebeğimiz karnımda olmasına karşın kardeşine çok sevgi gösteriyor okula giderken kardeşini öpüyor hayatta en çok kardeşimi seviyorum gibi cümlelerle bize sevgisini belirtiyor.bizde babmızla beraber kardeşin öneminden ve onun çok küçük ve sevgiye muhtaç olduğundan geldiğinde bizi oyalayacağından sevgimizin kendisine eksilmeyeceğ,nden ama biraz öz veride bulunacağımızı sonrasında meyvelerini toplayacağımızdan bahsediyoruz nezaman birlikte olsak.bunun yanında oğşumda bebeği beklemeye başladığımızdan beridir sık idrara çıkma konusu gündeme gelmeye başladı.kendisi yaparken çişini şimdi bizim yaptırmamızı yada kendi yaptığında çamaşırını ıslatması ve değiştirmemiz konusu gündeme geliyor.idrar tahl,l, yaptırdım sorun yok görünüyor.okulda da arkadaşları arasında arkadaşını kıskanma bu durumdan sıkılma ve bu okulu sevmiyorum zaten şeklindeki şikayetleri oluyormuş.bunların hepsini bize belirtmemiş olduğu halde kardeş kıskanması olabilirmi? bize hiç bir şekilde sözlü olarak kardeşinden şikayetci olduğunu belirtmiyor buda bir içe dönüklük olabilirmi nasıl konuştururum onu düşünceleri hakkında ve bu sorunu en aza indirebiliriz bana bu kınuda fikir verirseniz çok sevinirim sağlıklı bir abi yetirştirmek istiyorum.sevgiler....