|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 14:31 |
Kardeş ilişkileriYeni bebek gelince |
|
![]() |
|
DENİZKIZI ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5273 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
snyozt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 211 |
![]() |
bizde de var kıskanclik. yası da kucuk anlatıyorum ama anlamıyorda bazen vuruyor ne yapacagımı sasırdım.
ozellikle baskaları kardesiyle ilgilendiginde ilgiyi kendine cekmek icin neler yapıyor. ikisine de cok uzuluyorum gecer diye bekliyorum biraz buyudukce
|
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Bu konuyu eklediğimde hiç kardeş olacağını düşünmemiştim kızıma. Yeniden okuyayım dedim sizlerle de yeniden paylaştım
![]() |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
bizim az kaldi doguma
ama benim kiz bihaber valla kardes den soyluyom ama daha kuçuk galiba anlamio :( eve yeni bi ciyaklayan gelince anliycak anyayi konyayi ![]() |
|
![]() |
|
bertobat ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2355 |
![]() |
benimde 1 yaş arayla iki bebeğim var inanılmaz derece rekabet içindeler şimdi biri ikibuçuk diğeri 1 buçuk yaşında bu rekabet çok sevimli geliyor ama büyüdüklerinde bu durum bizi çok endişelendiriyor bu konuda deneyimi olan arkadaşlar deneyimini enimle paylaşırlarsa mutlu olurum
|
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Ben iyice zorlanmaya başladım bu meseleden...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|