Karın ağrısı kurt parazit |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eskcansu
Üye Kayıt Tarihi: 14 May 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2024 Saat 17:54 |
Sevgili hocam merhaba konuyu burdan tekrar yazmak istedim kızım 6,5 yaşında 19 kilo 2 senedir 19 kilo çokiştahsız sabahları kahvaltı yaparken midesi bulanıyor bize öğünler işkence oluyor gece diş gıcırdatmaya başladı ve ağzından su akıyor çölyak testleri idrar yolu temiz midesi bulanıyormuş bişey yiyince öyle diyor açken gayet iyi ben parazit olduğunu düşünüyorum tahlillerde çıkmadı andazol şurup kullanmak istiyorım dozunu nasıl ayarlamalıyım birde 9 aylık bebeğim var bizde kullanacakmıyız değerli görüşlerinizi bekliyorum yada sizin şu testi yaptırın dediğiniz birşey varmı bu ara ara olan karın ağrısını nasıl bitireceğiz okula gitmek istemiyor karnım ağrıyo diye
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117567 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1- Barsak paraziti olduğunda; iştah azalmaz!! Bilakis iştah anormal açılır!
2- "kardeş kıskançlığı" sebep olabilir. Denemek için, 1 hafta günde:2x1 Sipraktin şurup verin. Ayrıca da, biraz daha fazla ilgi gösterin.
|
|
Eskcansu
Üye Kayıt Tarihi: 14 May 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Teşekkür ederim hocam peki diş gıcırtma ve ağızdan su akması tek başına birşey ifade etmez mi
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117567 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kafası bir şeylere bozuk olabilir.
Kıskançlık, sıkıntılı durumlar gibi. Buna rağmen, aklınızda kalmaması icin ve bir zararı da olmayacağı için bir seferlik 2 ölçek Andazol şurup içirin, 3 hafta sonra tekrar verin. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|