|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canımkızım ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canımkızım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2014 Saat 21:11 |
Hocam merhaba24 mart 2009 doğumlu kızım sürekli karnının ağrıdığını söylüyor. Aslında birkaç aydır devam ediyor ama ben kardeşini kıskanıyor dikkat çekmeye çalışıyor sanıyordu m ama son gunlerdedaha sık söylemeye başladı ve bu gün doktora gidelim bile dedi ki çok korkar doktordan. özellikle sabah kalkınca söylüyor ve genelde sonrasında kötü kokulu gaz çıkarıyor, ağrıdaki kıvranmiyor sadece ağrıdığını söylüyor mızmızlanıyor . Kabız yada ishali yok günde 2 kes kaka yapıyor normal kıvamda Boyu 127 cm kilosu 37. Acaba düzensiz beslenmeden hareketsizlikten falan olabilir mı? Doktora götürmeye korkuyorum hocam kimbilir neler çıkaracaklar başımıza
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
FMF, "Familial Mediterranian Fever" (Ailevi Akdeniz atesi) olabilir.
Sakin testlerle, doktorlarla ugrasmayin... Colchium Dispert diye bir ilac vardir. Bundan hergun bir tane verin, 2-3 gunde duzelirse, teshis: FMF'dir. Ilaca devam edersiniz, gecmezse, parazit olabilir ama o zamanda, asiri: popo, burun kasintisi ve agiz suyu akmasi olurdu. 18 kilo fazlasi var!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ara 2014 Saat 21:30 |
|
![]() |
|
canımkızım ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canımkızım
Hocam ailevi akdeniz ateşi kalıtımsal değil mı yani benim de eşimin ailesinde de kimsede yok yine de görülebilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir.Sizler belki, "tasiyicisiniz"... Tabii illede bu hastalik vardir demiyorum.. Bir deneyin, ilaci, ondan sonra.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|