|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
plazma ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Tem 2015 Saat 16:25 |
Merhaba Hocam,
2010 Haziran doğumlu bir oğlum var.15 kilo 110 cm.Yaklaşık 2 senedir 14-15 kilolar civarında hep. Geçen sene haziran gibi size yazdığımda boyu 102 cm miş. Şu an 110 cm.Bu aralar boyuda uzamıyor sanki. Benim esas sıkıntım sık yaşadığımız karın ağrısı.Yemeklerden sonra hatta bazen yemek sırasında karın ağrısı yaşıyoruz 1-2 senedir.Ve gece yatmadan önce süt verdiğimde birden çocuğu ter basıyor, karnı ağrıyor ve bazen kusuyor. Önce çok üzerinde durmamıştık.Herhalde çok karıştırdı falan dedik ama artık hergün 2-3 kere bu karın ağrısı tekrarlamaya başladı.Okuldaki görevlilerin bile dikkatini çekmiş ne çok karnın ağrıyor diye.karnı ağrıyacak diye yemek bile yemek istemiyor bazen.Naz yapmadığına eminiz çünkü ağrıdığını söylediği zaman yoğun şekilde terliyor.Sizce ne olabilir?Test yaptırmamız gerekiyorsa nelere baktırmalıyız? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117931 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyu 3cm fazla. 2.8kg eksigi var.
Once bir, Festal deneyin. Hergun; 1 Festal drajeyi havanda dovup, yemeklerine serpistirin.. Bulabilirseniz; Pankreofalt toz'da olabilir. 5 gun kullandiktan sonra sonucu yazin. |
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Hocam ayni sorun bizdede var 3 bucuk yasindaki oglum 15 kilo tabi bu kiloya sipraktinle geldik sadece et yedigi zaman sorun yok baska birsey yiyecek olsa karnim agriyor anne yiyemiyorum diyor birde cok cigniyor bi lokmayi defalarca ceviriyor agzinda ben festal drajeyi cok kaka yapan cocuklara enzim bozuklugu icin kullanmalarini tavsiye ettiginizi biliyordum bu durumdada kullanabiliniyormu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117931 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyebilirsiniz. Etki etmese bile bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|