|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Günaydın hocam ateşi biraz çıktı sonra normale döndü.Gece sağ kulağını gösterip ağrıyor dedi.Şimdi iyi gibi .Ara ara öksürük var.(Balgamlı) bahsettiğiniz mikrop bir problem yaratır mı?bu mikrobun anlaşılması için tahlil yapılması mı gerek?çocuk doktoruna gidelim mi?
|
|
![]() |
|
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
yine midem bulanıyor dedi az önce.genel görüntüsü iyi.öksürük var ara ara.
|
|
![]() |
|
yine midem bulanıyor dedi az önce.genel görüntüsü iyi.öksürük var ara ara.
|
|
![]() |
|
kusma yok ishal yok doktor bey.sadece ara ara midem bulanıyor diyor
|
|
![]() |
|
Aile hekimliğinde kulağı biraz kızarık dedi.ve " Cemper" 250 mg verdi.ben bactrim olmaz mı dedim.etki etmez bu ilaç iyi gelir dedi.kullanmadım sizden haber bekliyorum.Cocuk doktorundn randevu aldım.Gitmeli miyim?Kızım ara ara midem bulanıyor diyor.üzülüyorum
|
|
![]() |
|
Aile hekimliğinde kulağı biraz kızarık dedi.ve " Cemper" 250 mg verdi.ben bactrim olmaz mı dedim.etki etmez bu ilaç iyi gelir dedi.kullanmadım sizden haber bekliyorum.Cocuk doktorundn randevu aldım.Gitmeli miyim?Kızım ara ara midem bulanıyor diyor.üzülüyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|