|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2019 Saat 22:14 |
Değerli hocam merhaba,
Oğlum 5.5 yaşında az yaklaşık 1 saat boyunca karnım ağrıyor dedi ve iki büklüm oluyor sonra geçiyor yeniden geliyor. Daha önce böyle bir ağrım olmadı dedi. Göbek çevresini gösteriyor sonra uyumkl istedi şu an uyuyor ancak ben huzursuz oldum. Gece boyunca takip etmem gereken bir durum var mıdır? Apandist olsa uyuyanilir miydi? Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz sancısı.. Yellenebilirse geçer. Veya ishal olacaktır. Sakın ilaç vermeyin.
Apandisit ağrısı devamlıdır. Geldi-gitti olmaz. Eskı mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,
Karnını dinlediğimde pıtır pıtır sesler duyuyorum. 2 saattir uyuyor herhangi bir tepkisi olmadı, ancak daha önce buradan okuduğum bir yazıdan etkilendim sanırım. Balon patlaması gibi bir sesden bahsetmişti birisi sizde tehlikeli olduğunu söylemiştiniz. Sanırım fazla kaygıdan mantıklı düşünemiyorum. Bu tarz birşey olsa nasıl anlarım. Size nasıl teşekkür ederiz bilemiyorum. Allah razı olsun... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her türlü "tehlikeli" durumlarda, şıkayetler giderek artar ve yenileri ilave olur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değerli hocam,
Özellikle yazmak istedim sanırım dediğiniz gibi yellenme ile alakalı idi. Gece sorunsuz uyudu ve bugün normal, Allah size sağlıklı uzun ömürler versin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|