|
Karın agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatma23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2023 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2023 Saat 19:19 |
Merhaba hocam 4 yaş kızımın sabah bir kaç kere öksürdüğünü duydum. Az önce de karnim ağrıyor dedi bahsettiği yer sağ alt taraf sonra bunu dedikten 1 saat sonra birden bire uyuduğunu gördüm ve ateşine baktığımda ateşi çıkmıştı. Az önce uyandi idrarını yaprken acidigini söyledi. Şimdi yatağa yatırdım bu defada burnum tıkalı diye ağlamaya başladı.sizce kızımın nesi var hocam. Ama en çok karnının agridigini sürekli söylüyor.
Düzenleyen Fatma23 - 01 May 2023 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119020 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor.
1- Apandisit gibi ameliyatlik bir durum olsa, karin agrisi HIC gecmez, siddeti artarak devam eder. Ameliyatlik durumlarda ASLA ; geldi-gitti seklinde karin agrilari olmaz. 2- IYE olsa, kesik-kesik idrar yapar. Bu tip idrar, koyu idrar yaparken olur.Takip edin, arkasi gelmezse, IYE degildir! Grip icin, eski cevaplarimi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|