Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın ağrısı-akıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKarın ağrısı-akıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efes2630 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 240
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efes2630 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2014 Saat 07:48
Bütün gece hiç kusmadı, bol su içti,sabah uyandık şu an itibariyle ishal başladı ve 38 civarı ateşi var Kadir Bey.Boğaz kültürü vs yaptıralım mı?Bir de Kadir Bey karın ağrısı bir haftadır devam ediyor.Mikrop kapmış olsa hemen kusma ishal başlamaz miydi?Kadir bey mesajı sabah yazmıştım, aradan geçen 6saatte hep uyudu ve ateşi düştü.

Düzenleyen efes2630 - 31 Ağu 2014 Saat 16:29
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117883
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2014 Saat 19:21
SAKIN, ellemeyin, ilac vermeyin, oturun oturdugunuz yerde... Bu hastalik, en kisa zamanda bu sekilde iyilesir.
Yukarı Dön
efes2630 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 240
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efes2630 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 15:52
Kadir Bey hastalığın seyrini tekrar anlatmak istiyorum birşey atlamamak için. Kızımda akıntı ve karın ağrısı vardı. İdrar tahlili yaptılar nitrit negatif, biraz burun tıkanıklığı olunca karın ağrısını buna bağladım açıkçası. Perşembe gününden ptesi akşamına izin aldım hep evdeydik, kreşe gitmedi, altını hep ben temizledim tuvaletten sonra. Karın ağrısı geçen hafta pazardan beridir var ve hep oldu ama çok değil. En çok yemek yerken şikayet etti.  Ardından bu ctesi akşam peş peşe 4 kere kustu, gece boyu bol bol su içti ve kusma olmadı, ertesi gün ateşi çıktı 37,5-38 ve 3 kere ishal şeklinde kaka yapıp bütün gün uydu. Dün gayet iyiydi ne kusma ne ishal ama karın ağrısı halan devam ediyor ama eskisi gibi değil ve malesef gece yıkayıp paklayıp çamaşır değiştirip yatırıyorum sabah çamaşırını kirletecek derecede bol ve kötü kokulu akıntı olmuş halde uyanıyor. Bir yerde hata yapıyorum ama nerde?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 20:08
Yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapmis. Allahtan, Antibiyotik filan vermediniz, yoksa hastanelik olurdunuz. Bir yerde hata filan yaptiginiz YOK....
iSHAL BASLADIKTAN SONRA, BIR DAHA KUSMA OLMADI ISE, BU BAKTERIEL, BASIT BIR ISHALDIR.. 2-3 gunde duzelir.
EGER; ishalden sonra, kusma devam ediyor ise, bu ROTAVIRUS veya benzeri viral bir ishaldir, 1 haftada duzelir.
Her iki durumda da, ASLA ;Ilac/Antibiyotik KULLANILMAZ...
Yukarı Dön
FRK Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 224
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı FRK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 23:10
" gece yıkayıp paklayıp çamaşır değiştirip yatırıyorum sabah çamaşırını kirletecek derecede bol ve kötü kokulu akıntı olmuş halde uyanıyor. Bir yerde hata yapıyorum ama nerde?"hocam arkadasin bu sekilde bahsettigi durum benim kizimda da var. Alt yikamayi bir tek ben yapiyorum. Kaka bulastirmadigimdan eminim. Sabunlu su iyi geliyo ama iki gun sonra tekrarliyo:( yapilacak baska bisiy yok mu hocam??
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 23:26
Bazi kizlarda, yapisal olarak, Vajen acikligi ile Anus cok yakin olabiliyor. Birde eli gidip, kasirsa, kendi bulastirabiliyor. Biraz sabir ve aynen devam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.