Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kasik agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkasik agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 91
Mesajın Direkt Linki Konu: kasik agrisi
    Gönderim Zamanı: 02 Eki 2009 Saat 02:16
Hocam, bu meseleyi amerikada kac doktora soyledim, gittim gorundum, kimse dogru duzgun ilgilenmedi. Iki gundur agri icindeyim size sorayim dedim. Benim kasigimdaki agrilar 99 senesinde lisedeyken depremden bir sure sonra basladi. Ne zaman tuvaletimi tutsam ya da yemegi, suyu fazla kacirsam kasigimin sag tarafi yumurta gibi siserdi, agrirdi. Dokunca da acirdi. O zamanlar doktora gorunmustum ama her zaman sisme halinde olmadigindan o baktiginda elleyerek bir sey anlayamamisti, tahminen fitik demisti. Daha sonra amerikaya tasindim. Ilk zamanlardaki kadar cok sismedigi icin ve sik sik tekrarlamadigi icin bir sure onemsemedim. amerikada gosterdigim 3 doktordan 2si fitik dedi biri de idrar kesesinin asagi dogru dusmus olabilecegini soyledi. yapacak bir sey yok dediler.

Agrinin sekli lokal olmaktan cikti, sag kasigimda basliyor bazen sag bacagimdan dizime kadar iniyor agri. Bicak saplanir gibi. Bazen bir kac saniye ya da 1 dakika kadar suruyor keskin agri ama bacagimdaki etkisi uzun sure devam ediyor. Kimi zaman sislikle beraber agriyor. Dun gunduz yine sisti ama bir kac saat sonra indi. Daha sonra gece tekrar agrimaya basladi ama sislik filan yoktu, bugun butun gun bir kac dakika arayla yarim saniyelik agrilar seklinde gelip gitti. Keskin bir agri ama bu sefer bacagima dogru agrimiyor.

Yakinlarda kadin dogum uzmanina gittim, simdi gorecek bir sey yoksa anlamam ben onun ne oldugunu dedi. ne yapacagimi sasirdim! daha once hic hamile kalmadim ama su sira planliyoruz. hamile kalirsam bu durumun sorun cikarmasindan korkuyorum.  ne yapmaliyim? nasil bir uzmana goruneyim ya da ne diyeyim ben bu doktorlara da beni ciddiye alsinlar?

simdiden tesekkurler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2009 Saat 10:22
Tarifiniz daha ziyade "Fıtık" .. Ameliyat yapmıyorlarsa, bir jimnastik salonunda "alt-karın" kaslarını güçlendirecek hareketleri öğrenin ve uygulayın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.