|
Kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Kartaliçe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kartaliçe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2018 Saat 03:18 |
Hocam; benim her yıl nisan mayıs ayında başlayan ve en az üç dört ay süren ensemde saç diplerimde kaşıntı var (ve bu kaşıntısı artık beni bezdirdi kaşımamak için inanın elimden geleni yapıyorum ama artık bezdim) doktorlar ketoral şampuan veriyorlar ama o saçlarımı çok kurutuyor kullanmayı bırakınca tekrar başlıyor ve bu durumda saçlarım çok yıpranıyor ve dökülüyor. Sivilce oluşumuna da dönüşüyor. Ben zigavus adında bir şampuan kullanıyorum dökülmeye iyi geliyor ama bu kaşıntı saçlarımı mahvetti hocam saçlarım inceldi ve seyreldi bu sıkıntı olmasa saçlarımda dökülme olmuyordu Özellikle son üç yılda dediğim aylarda kendini göstermekte sizce neden oluyor hocam. Ne yapmalıyım bu durumlarda. Şimdiden bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. ( stress diyor bazı doktorlar ama ben öğrenciyim bu stres beni sadece nisan mayıs aylarında mı etkiliyor benim yaz kış sınavlarım oluyor )
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyetiniz???? Yasiniz???? |
|
![]() |
|
Kartaliçe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kartaliçe
Bayan. 23 yaşındayım hocam.
Düzenleyen Kartaliçe - 09 Haz 2018 Saat 11:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Clear veya Head&Shoulder gibi sampuanlari kullanin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kartaliçe
Tmm hocam peki sürekli mi kullanmalıyım yoksa geçene kadar kafi mi hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10 gun sonra sonucu yazin, ona gore konusalim..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Haz 2018 Saat 04:18 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kartaliçe
Merhaba hocam dediğiniz gibi clear şampuanı kullandım bugün 13. Günüm kaşıntım baya azaldı dökülmemde gözle görülür ölçüde azaldı acaba bu sıkıntım tekrarlamamak üzere geçer mi yoksa ben böyle kaşıntım başladığında dediğiniz şekilde kullanmalımıyım. (Bide hocam bugün şöyle bi durum oldu bian gözlerimde hafif görmeme baktığım nesneleri eşyaları tam görememe yarısı bulanık bir şekilde seçemiyorum yaklaşık 40-45 dakka süren bir saat içinde normale dönen sonrasında ise kafamın sağ tarafında kalan bi ağrı başımı hafif salladığımda acı oluşan daha önce doktora gittim bana bu şikayetimin olduğu an gelmemi söylemişti ama bu durum mümkün değil çnk ben ne zmn olacağını bilemiyorum ve muayene olmaya gidene kadar da geçebilecek durum bana çevremden migren olabileceğini söyleyenlerde oldu ama tam olarak bugün beni korkutan bu sıkıntıdan sonra sol kolumun önce işaret sonra orta parmağında daha sonra sol elimin tamamında uyuşma ve sonrada bi kaç saniye içinde sol yüzümün ağız kenarında uyuşma oldu bu ilk defa oldu korktum yüz felci geçircem sandım bi beş dakika sürdü ovdum şamar atım yüzüme sizce benim yaşadığım migren miydi ve o uyuşma neden olmuş olabilir önce size danışmak istedim bi nöroloğa görünmelimiyim. Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim hocam saygı ve sevgilerimle ( bayan 23 yaş )
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her doktor, (hele Turkiye'de) bu islerden anlamaz, anlayani bulmaniz zor.. Bir NOROLOJI doktoruna gorunun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|