|
Kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:31 |
Hocam 5 yaş oğlan kendini geceleri çok kaşıyor babamız çiftçi arda buğday cok kasındırır diye yordum yanındaydı bir ara babasının evimizin sıcaklığına terlemesine yordum bir de çok beyaz her gün suda duşta cilt kuruyor diye mi nemlendirmiyoruz diye mi acaba dedim ama bilemedim hocam dirsek kol içlerinde cinsel bölgesinde yok fotografları yukledım bakar mısınız evde 1 yaş kardeşimizde var
Düzenleyen Glsrnglmzz - Dün Saat 01:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz.
Eczaneden Kwellada şampuan alın ve içini İYİ okuyup, uygulayın.
|
|
![]() |
|
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Hocam eski yazılarınızı hiç bulamıyorum 9 yazı okudum sadece onda da şampuan önermişsiniz o kadar endişelendim şimdi korkulcak bir şey mi evimiz bahçeli babayla hep köye gider ve olurdu böyle ara ara anlamamışım şimdiye kadar ne yapayım hocam
1 yaş kardeşi de yıkayayım mı bu şampuanla? 5 yaşı korumak için yeniden olmasın diye ne yapayım hocam ? Düzenleyen Glsrnglmzz - 16 Saat 48 Dakika önce Saat 09:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Şikayeti olan yıkansın. NOKTA!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|