|
KBB |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2020 Saat 21:01 |
Sayın hocam 2haftalık tatilimizde denize ve havuza girmek ailemize yaramadı.
10 yaşında oğlumun burnu tıkalı ve akıntı başladı 17 gün oldu devam ediyor. Benim sinüs ağızlarım tıkandı sanırım sol yüzüm maske şeklinde ağırınca iliadin damlatıyorum geçti. Eşim erkek kulağına su kaçtı ağrı yapmaya başladı iliadin başladım ama günde bir kere sadece ağrıyan tarafına damlattırdı biraz geçer gibi oldu damlayı bıraktı günde bir kere damlattırıyordu bu arada kafasını denize sokmadı su kaçmasın diye tekrar kulak ağrısı ve o taraftaki çenesini oynatırkende kemiği ağırıyırdu tekrar iliadin başladık ağrı geçmeyince bugün KBB ye gitti iliadin kullandığını söylemiş "iyi yapmışsın" demiş doktor fakatttt; Sudafed60 mg. Tablet günde 3x1 Asist 1200 mg. Toz içeren saşe sabah tok 1 vermiş . Ben bunları kullandırmıyorum, niçin vermiş olabilir? iliadine devam ediyorum Doğrumu? Kulak ağrılarında çene kemiği ağrısı olmasıda normalmi? Düzenleyen kıvanç - 17 Ağu 2020 Saat 21:13 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbirini kullanmayın...
İliadin damla, 5 gün kullanın. Mutlaka günde:2X4 damla sırt üstü yatar durumda damlatın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|