|
Kedi alerjisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2018 Saat 06:17 |
Hocam, merhaba
15 gunden beri, bir yavru kediyi sahiplenmis durumdayız. Aldıgımız kisi, cocugunda gecmwyen oksuruk ve hırıltı sikayetiyle gıttıgı doktorların , kediden dolayı alerji ihtimali teshisi ile kediyi evinden uzaklaatırmıstı. Benim kızım 4.5 yasında.bugunlerde tek tuk oksurmeye basladı.geceleri dikkatımı daha cok cekiyor.baska bir hastalık belirtisi yok. Bu kedi alerjisi nasıl birseydir hocam, arama yaptım ama denk gelemedim pek. Kediyi cok sevdik , bu sebepten ondan ayrrılma dusuncesi bizi cok uzer ve evham yaptım sanırım. Hangi boyutta bir rahatsızlıkta alerji suphesi duyulabilir ve tehlikeli olur, goruslerınız cok kıymetli olacak. Simdidien cok tesekkur edıyorum. Düzenleyen Halek - 23 Ara 2018 Saat 06:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Varsayimlar uzerinden yorum yapmiyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|