|
Kedi Tirmalamasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 19:53 |
Kadir Bey merhaba,
Oncelikle iyisinizdir umarim, Kuduz makalenizi okudum. Onceki vakalara da yanitlariniza baktim. Ama yine de sizden duymadan onayinizi almadan rahat uyuyamayacagim, vaktinizi aliyorum. Kizim 2008 dogumlu, biz Kadikoy-Goztepe de oturuyoruz. Size komsu sayiliriz. Bilirsiniz buralarda kediler pek sevilir. Kizim da okuldan donerken apartman onundeki kedinin fotosunu cekmek istemis. Kedi bilegini tirmalamis maalesef. Kizimin kolunda azicik bir cizik var ama kan akti hafiften. Sizin onerinizi okuyup hizlica sabunladik bol bol kolonya doktuk. Esim simdi eczaneden batticon almaya da gitti. Apartman gorevlimiz ile konustuk. Kedi yan apartmanin kedisi; hatta kendisini de tirmalamis. Fotosuna baktim tombik saglikli gorunuyor. Bizim de bahce duvarinda hep otururmus bu kedi. Tam tatil ve bayram onu malum sinav haftasi simdi asilarla da cocugu yormak istemedim. 1.Biz bu kediyi takip etsek yeterli olur mu? (10 gun) 2. Ne kadar kac gun siklikla sabun alkol batticon yapalim? 3. Bilmiyorum insallah atladigim bir detay kalmamistir? Dogrusunu mu yapiyoruz hocam? Agir bir tedaviden cekindim. Bizim durumumuzda da bu usulle ilerlesek ne dersiniz? Cok tesekkurler Sevgi ve saygilarimizla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir şey gerekmez.
İstanbul il sınırları içinde senelerden beri tek bir tane bile Kuduz köpek tespit edilmedi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|