|
Kendi kan tahlili sonuçlarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
rabiaemir11 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Saat 16 Dakika önce Saat 11:51 |
Hocam merhaba , aşırı derecede yorgunluk halsizlik ve yoğun saç dökülmeleri sonucunda dahiliye uzmanının istediği kan sonuçlarımı yorumlarmısınız
Yaşım 38
Düzenleyen rabiaemir11 - 18 Saat 35 Dakika önce Saat 12:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hgb:12.9g/dL NORMAL! Anemi yok.
D vitamin seviyesi anormal düşük. Olması gereken seviye: 50-100 arasıdır. 1 ay ara ile 2 ampul Dvit3 için ve Eylül ayından sonra tekrar ölçtürüp bana yazın. TSH yüksek. Bütün şikayetlerinize; bu "Hipotiroidi" sebep olabilir.
|
|
![]() |
|
rabiaemir11 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
Teşekkür ederim hocam , o zaman ampül alıp içiyorum hemen , bu durumda kan ilacına gerek olmadığını anladım . Hipotroidi için antikor testi isteyecektir diye düşünüyorum henüz kontrol için doktora gitmedim. Bir önceki antikor sonucumu da sizinle paylaşıyorum
24 ekimde böyle çıkmıştı doktor ilaç vermedi 6 ay sonra tekrar gel demişti Anti Tiroglobulin Antikor Referans Aralığı: 9,38 - 52,4 ng/mL Değer: 6,18 ng/mL (Referans dışı) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
Hocam 2 ampül yazmışsınız yanlış olmaması adına 2 ampül birden içiyorum doğru haziran sonunda 2 ampül daha doğru mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HAYIR!!!!!!!!!!!
1 ay ara ile NE DEMEK????
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
O zaman bir ampül şimdi 1 ay sonra 1 ampül daha eylülde tekrar d 3 baktıracağım öyle mi hocam ,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
Birde tiroid için doktor hangi durumda ilaç başlatabilir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet o şekilde alacaksınız..
Tiroid ilacı verecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|