|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||||
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2008 Saat 23:56 |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
||||||
meryemcim,çok güzel bir konu canım,teşekkürler bilgilerini bizlerle paylaştığın için,beceri kazandırmak çok önemli çocuklarımıza bu konularda tabi zamanını ayarlamakta önemli.benimde sık ziyaret ettiğim,"pratikanne"sitesinden öğrendiğim,aynı konuyla ilgili yazıyı ekliyorum,ordada çok güzel anlatıyor.
Giyinme soyunma kabiliyetini geliştirmeKıpırcan 3.5 yaşında ve de yuvaya gidiyor. Günlük yaşamda birçok şeyi kendi kendine yapabilecek kabiliyete sahip. Fakat bazen bizim işin kolayına kaçmamız, bazen de onun birşeyi mükemmel bir şekilde yapamadan uygulamak istememesi (karakteri böyle) veya hata yaparım (dökerim, saçarım vs) diye her zaman kendi kendine iş görmüyor. Her işlemde (yemek yemek, üstünü giymek, etrafı toplamak gibi) ilk başta yakınarak bizi deniyor. Küçük Emrah'tan daha acıklı bir ses tonu ile "Annee sen giydiiiir", "Baba sen yedir" deyişi var. Kaşları da kaldırıyor, görseniz acırsınız. Giyinme Alıştırma Oyuncakları
|
|||||||
![]() |
|||||||
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
||||||
ikinizinde emeğine sağlık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|||||||
![]() |
|||||||
HaYaL ![]() Altın Üye ![]() Gece Bekçisi Kayıt Tarihi: 14 Kas 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3414 |
![]() |
||||||
çok teşekkürler bu faydalı bilgileri bizimle paylaştığınız için
|
|||||||
![]() |
|||||||
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9036 |
![]() |
||||||
gerçekten faydalı bilgilerr teşekkürler kızlarr ..
zeynep uzun zamandır çorap ve pijamasının altını giymeye uğraşıyodu şimdi artık becerebiliyor .. üst üste çorap giyip duruyo ..özelliklede benim çoraplarımı .pijama ve kilodunu mutlaka kendi giyiyor yardım kabul etmiyor .. haa birde ayakkabılarını giymeyi çok seviyor .. beceremeyince çok ağlıyor o ayrı konu..
![]() |
|||||||
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|||||||
![]() |
|||||||
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
||||||
Çok güzel bir konu arkadaşlar, ellerinize sağlık
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
||||||
Teşekkürler Meryemcim
![]() Şükrancım
![]() ![]() ![]() ![]() Zuhal her işini bana yaptırıyo yaaa çok enteresan bi kızım var
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
kelebegim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2008 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Puanlar: 420 |
![]() |
||||||
güzel ve faydalı bir konuydu. kızım Nimet te kend, kendine bir çok işini yapabiliyor. giyinme, soyunma, yemek yeme, ayakkabı giyme, oyuncaklarını toplama ....
ama ayakkabılarını bana giydirtiyor. hanfendi eğilemiyor. işine gelmeyince çok yorgun oluyor." annecim lütfen .... sen yardım edermisin. bugün çok kitap çalıştık." ee tabi annesi kıyamaz ona .
|
|||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|