|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2015 Saat 00:04 |
Hocam kendimi bildim bileli ne zaman biraz sert diskim olsa rectal kanamam olur. Hemeroid kremleri ile yumusayip gercirmeye calismisimdir. Cocukluktan bir tane findik buyuklugunda anus ustunde bir beze var. az once krem surmek istedigimde biraz icerde bezelye kadar baska bir tane daha ciktigini hissettim. Bunun ozel bir kremi yada bir cozumu var mi hocam? Her tuvalete gidisimde kanamam oluyor ve tam cikisinda cok acim oluyor.
Saygilarimla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120650 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basur'a benziyor. Bu yonden bakilmasi iyi olur.
|
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam bakilmasi iyi olur diye soylemissiniz zaten ama emin olmak istedim. Doktora gitmem gerek degil mi? Bu arada eczaneden hemeroid kremi aldim bunu kullaniyorum ama hic fayda etmedi. Onceden boyle sikayetim oldugunda krem kullanirdim gecerdi ama bu sefer biraz gec kaldim sanirim rektal bolgede memeler olusmus. Her tuvalete gidisimde kanama oluyor. Eczaci birde diskiyi yumusatan suruptan bahsetmisti ben emziriyorum su anda diye almamistim.
Saygilarimla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120650 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sart, mutlaka, bu isin uzmanina gitmeniz gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|