|
Kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ecrinfeyza
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ecrinfeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim içinGönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 15:24 |
|
Hocam merhabalar 37 yaşında bayanım yaklaşık 5 yıl önce kızıma doğum yaptigimda lohusalık dönemi nde panik atak geçirdim ilaç tedavisiz çok zor olsa da 2 ay gibi bir süreçte atlattım bu ara ara yaklaşık 2 3 ayda bir tekrarlıyor kendi kendime telkinle atlatmaya çalışıyorum ve aynı zamanda sizin diyetlerinizede dikkat ediyorum o süreçte aşırı evhamlı oluyorum olmayacak şeyleri kafaya takiyorum.Sizden öğrenmek istediğim bu hep benimlemi gidicek yoksa gerçek ten bir gün duzelecekmi çünkü bu süreç çok zor evhamla yaşamak.Sizden ricam nasıl bir yol izlemeliyim,diyet haricinde ne yapmam gerekiyor.Şimdiden Allah sizden razı olsun sizin her zaman duacınızım...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 19:14 |
|
Zamanla düzelecek. Bilhassa bahsettiğim "uyaranlardan" uzak durmanız sizi rahatlatır.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|