|
kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kendim içinGönderim Zamanı: 10 Eyl 2020 Saat 18:40 |
|
hocam 45 yaşında bir bayanım ve 47 kiloyum..demir eksikliğine bağlı kansızlığım da var.. hocam sorum şu: 2 dişimde ciddi anlamda iltihap var...antibiyotik kullandıkdan sonra çekilecekler.. doktor agumentin 1000 mg verdi..günde 2 kez kullan dedi...hocam bendeki sorun şu ki, malesef defalarca daha önce denememe rağmen bu koca tableti yutamıyorum...hatta kaç kez nefes borumun ağzında kaldı..zor kurtuldum...artık psikolojik midir nedir bilmiyorum...öyle olsa da kolay kolay geçecek bir rahatsızlık değil...hocam benim de aciliyetim var... hocam nasıl bir yol bulmalıyım...malesef bazı grup antibiyotiklerinde yan etkisini çok yaşıyorum..bilinç kaybı oluyor..ama başka da çarem yok sanırım.. bu dişler iltihaplı...sabah akşam agumentin iğne yaptırsam daha mı çok yan etkisi olur.. herkes iğne daha da kötü yapar seni..yani yan etki olarak diyorlar..gerçi ben hiç agumentin iğne olmadım önce...ne yapayım hocam...bizim gibler için başka alternatif yok mu..çok zor durumda kaldım
Düzenleyen leyli - 10 Eyl 2020 Saat 18:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2020 Saat 20:08 |
|
Hapı; bir havanda ezip toz haline getirin, biraz su ile karıştırıp için.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|