|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2020 Saat 15:03 |
Hocam 39 yasinda bayanim. 2 gündür karnımin sol tarafindan makata dogru bicak saplanmasi seklinde anide giren agrilar var. Bir kac saniye surup geciyor ama tekrar ediyor. Cok aci verici oluyor girdiginde. Ne yapayim ne onerir siniz. Ishal kabizlik yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119014 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bobrek tasi dusuruyor olabilirsiniz. Bir Urolog gorsun.
|
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ağrılarım devam ediyor. Ara ara mide bulantisida oluyor ve halsizlik. Burada hastaneler çok kötü çoğu poliklinik hizmet vermiyor acil dışında. Eğer tas düşünüyorsm kendiliginden dusermi doktora gitmeye çok korkuyorum. Akşam novalgin tablet aldım biraz rahatladım ama simdi tekrar başladı. Evde onerebileceginiz birşey varmi yoksa herşeyi göze alıp gideyim mi doktora
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119014 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri geldiginde, comelip, ikinirsaniz, tas daha kolay duser.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|