|
Kendim İçin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aybrsm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2021 Saat 01:49 |
Hocam kusura bakmayın özetle anlatmaya çalışacağım fakat konu uzun 35 yaşındayım Yaklaşık 5 yıl önce çok üzüldüğüm bir gün kulak arkalarımda birden birçok şişlik oldu tüm yazılarınızı okudum dışarıdan elime alt alta dizilmiş geliyordu verem testi yaptırdım negatifti dr gittim kabakulak tan tutun lenf kanserine kadar dendi.Sonuç proftan tutun birçok muayene ,işlem, kanser taramaları aso pozitif sarkoidoz yada sedef artriti dendi.Sedefim mevcut çoktan beri.İlaç verdiler deltocotril,devit 3,metotr tb. Fakat meto 2 gün öldürdü beni bulantı yaptı iğneside aynı şekilde sonra ağır bir iğne verildi hatta sadece sağlık müd alınıyor reçeteyle oda tüm lenflerimi şişirdi acil bıraktırdılar sonuç sonuçsuz bir hasta 2 yıldır dr gitmiyorum yoruldum 3 kez kanser taramasına soktular dizimde midemde tutulum varmış sorum hocam ilaç kullanamıyorum ve sakat kalmaktan korkuyorum tutulum olan dizim bazen acıyor,kulak arkalarım bazen şişiyor.2 yıl önce son baktırdığımda boğazımda nodüller vardı ne büyüyen ne küçülen 1 haftadır belim ilginç şekilde ağrıyor alakası var mı bu hastalıklarla bilmiyorum belim çok hassaslaştı sonradan hocam kafayı yiycek insan hamile kalmak istiyorum korkuyorum.Birde alerjik rinit ve bronşitim var onada ilaç kullanmıyorum alerjiniz varsa sinovac aşı olun dediler daha olmadım hangi aşıyı olayım hocam.Son olarak annemde yanımda oda HTansiyon hastası 56 yaşında kilolu aşı yaptırmaktan biraz korkuyorum açıkcası?Hocam sizi ins tada takip ediyorum her yerden cevap veriyorsunuz sabrınıza hayranım .Allah sizden razı olsun.Sayenizde bilinçleniyoruz.Özetlemeye çalışsamda uzun oldu kusuruma bakmayın.Şimdiden İyi bayramlar dilerim...
Düzenleyen Aybrsm - 13 May 2021 Saat 02:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedef gibi hastaliklar, "Otoimmun Hastaliklar" olup, vucut savunmasinin, hatali uyarilar ile vucut dokularina
saldirmasi ile olusur. Plakli donemde: Uresal Forte Pomat, gunde:2x1 surun. Alttan kirmizi zemin cikinca, Betnovate Losyon, gunde:2x1 surun. Stres durumunuz ve takintilariniz oluyorsa, Aksamlari 1tablet Atarax alin. Tercihen BionTech asilarinizi olun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 May 2021 Saat 04:42 |
|
![]() |
|
Aybrsm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için çok teşekkürler hocam iyi ki varsınız Rabbim korusun sizi.Son olarak bunun cevabını sizden merak ediyorum Romatizma ilaçlarınızı kullanmazsam bu bacağımdaki tutulumdan sakat kalma ihtimalim olur mu? Biontec yaptırıcam hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Romatoid Artrit'ten bahsediyorsak, evet, tedavi edilmezlerse, "KUCUK eklemlerde" kalici hasarlar olusur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam çok teşekkür ederim el mahkum ilaç kullanıcaz o halde...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|