|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2023 Saat 12:49 |
Hocam kusura bakmayın kendim icin rahatsız ediyorum ...yaşım 33 bayanım kilom 59boyum 1.65 belirgin var olan bı hastalığım yok pandemi dönemi miğde yanmalarim oldu famodin kullanmaya başladım arada ara versem.bi tek onu düzenli kullanıyorum .. bunaralar sole bı sıkıntım var sabh kahvaltı ediyorum ve akabinde çarpıntı basliyo kalbim de çok yüksek degl yüz yüz on feln oluyo dinlenir halindeyken ama alışık olmayınca etkileniyrum tanisyion normal .. bı kere çok rahatsız olunca hemn eve yakın sağlık ocagna gttm ora da EKG çektiler barz bı problem.gormedi devm ederse artarsa kalpe çık dedi ama ben kalpten değil sanki problemim ya miğde ya safra gibi hissediyorum.yani böle bı şişkinlik yaşıyorum da o sikistiryo gibi emin de deglm ama pskoljimi bozmaya başladı sıklaştı ne yapsam hangi birime gitsem önemli midir aksmlari kıyım sabh kahvaltı Şi yapmasam yine ii yim .... Nereye gtsem bilemedm var mı oneriniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saglik ocagi doktoruna, "doktor" mu diyorsunuz?
Tiroidleriniz fazla calisiyor olabilir: TSH, T3 ve T4 baktirin.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önceki kan tahlilerime baktm ama hep TSH ölçülmüş ona da değer olarak iyi çıkmış ozamn foktorora özellik T3 ve T4 de baktırmak istediğimi soyluyim hocam bide onların değerini görelim teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
TSH yakin zamanda (bilhassa bu arazlarin oldugu donemde) olculdu ise, tekrarina gerek yok.
1 hafta boyunca, gunde:3 defa nabzinizi sayin ve bana yazin.
|
|
![]() |
|
Evet hocam bu arazi ilk gördüğümden kısa bı sure sonra olctumustum ilk olduğunda adetimin de ilk gunuyud acaba onla mi alakalı diye hatta kadın doğum a gitmiştim oda demir 8.7 çıkınca demire bağlı.olablir diyip demir ilacı yazmıştı kullanmadım bnde sizin demir ile yazilarinizi okuduğumdan fakat ikinci kez olduğunda yine adet dongumunn başına denk geldi acaba dedim demir kullansammi bı ve 4 gün kullanip bırakmıştım sonra yine olmadı iki hafta feln bu son hafta bu durum sıklaştı her gün özelliklere sabh kahvaltısından sonra oluyor yani sabh çok az yedim bugün çok hafif oldu daldırıp normala zamanlarımda ki gbi yersm hemn artyo nabzm bn de şişkin lik yada miğde ile mi acaba ilgili diye düşündüm ..yazıyım hocam bı hafta sonra teşekkürler
Düzenleyen esmanurr - 24 Oca 2023 Saat 20:12 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin boyle sudan sebeplerle Demir ilaci kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Hocam daha önce
sizi bu konudan rahatsız etmiştim yeni bir başlık açmadan buradan yeniden
yazarak sormak istedim. Hocam bundan bir ay önce özellikle yemek yedikten sonra
kalp atışlarım hızlanıyor gibiydi bu süreçte siz bana günde uç defa ölçüp yazın
demiştiniz ama öle çok yüksek çıkmadı sonrasında ben de yazmamıştım fakat böle bir
his korku kaldı bende yine yükselirse yine atarsa içim rahat etsin bir kardiyoloğa
gidiyim dedim gittim kalbim maşallah iyimmiş bişey yok dedi sonra dahiliye çıktım
tiroitlerime felan baktırdım onda da bişey çıkmadı birde acaba panik atak mıyım
diye şüpheye düştüm açlık kan şekerime baktırayım dedim bu saat saat bakılana
ama dahiliye doktorunu ikna edemedim gerek yok dedi ısrarla.. sonrasında içimde
kalacak çok merak ediyordum saglık ocagı bakar dediler oraya gittim onlarda bu
testi biz yapmıyoruz dahiliye git dedi .. ama HBA1C değerine en azından bakılabilir
dediler ve baktılar tahlillerim ide yüklüyorum o biraz yüksek çıkmış sizce bir
daha dahiliye ye gidiyim mi bu sefer ısrarla seker testini yaptırmak için
gerekli midir? Bu arada herhangi bir şikayetim artık yok arada cok açken kan
sekerim düşüyor gibi oluyor ki hep olurdu ellim felan titrer omum dışında
sekeri düşündürcek pek bi belirtim yok aslında ..birde yemeklerden sonra cok susarım
??birde babaannem 63 yasında şekeri ani yükselmişti o yüzden vefat etti hani
ailede şekeri olan biri vardı ?kilom 56 bu arada boyum 164 33 yasında bayanım
https://www.hizliresim.com/rg2zw7t https://www.hizliresim.com/2y9785r https://www.hizliresim.com/g6gxl58 https://www.hizliresim.com/fep2gox |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HgA1c'nin yuksekligi pek hos degil.
Sanki "Seker hastasi" imissiniz gibi diyet yapin. Doktorlarla ugrasmayin, bu konuda hicbir sey bilmezler. Ayrica; stresden uzak durun. Muntazam uyku uyuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|