|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 815 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok hocam .. yaş 48... 48 kiloyum bekarım...hocam çok pardon... son olarak, günde 3 kez propycil kullanıyorum aç karnına... bu demir ilacını günde kaç kez söylemedi... sabah akşam aç mı içmeliyim? yoksa günde bir kez mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Günde:2x1 alın. Tok karnına.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Haz 2023 Saat 21:54 |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 815 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok özür dilerim hocam... günde 3 kez propycil kullanıyorum aç karnına...yazmışım yukarda..yanlışlıkla aç yazmışım...propycil günde 3 kez TOK alıyorum.. o zaman demir ilacını aç mı alayım
Düzenleyen leyli - 08 Haz 2023 Saat 06:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fark etmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|