|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 17 Dakika önce Saat 15:53 |
Iyi günler Kadir bey. Bu sefer sizi kendim için rahatsiz ediyorum. 38 yaşında kadın. 10 gundür ağır bir grip geçiriyorum. Tat kokuda yok corona buyük ihtimal. Benim sorum dünden beri başım çok kötü ağrıyo sağa sola bile dönderemiyorum.Burnumdan sarı sıvı akıyo su gibi ara ara. İnternette sinüsler boşalıyo yaziyo Dun gece benim icin cok zor gecti. Her öksurdügumde beynim yerinden çikmıs gibi ağrıdı.Sağa sola çevirmek bi azaptı. Şimdi geceye kadar azaldi ama hala kafami aşaga egdimmi sanki kafamda başınç oluyo ve cok ağrıyo.. O yüzden size sormak istedim doğru mu acaba? Kusura bakmayin pecetenin resmini gönderiyorum. Tam bir bosalma olmuyo baş agrim cok fazla ne yapabilirim. Yardımci olursanız sevinirim. Saglıkli günler dilerim.
Düzenleyen 3 gonca - 6 Saat 24 Dakika önce Saat 16:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Corono Gribi bazen bu şekilde seyreder. Viral olduğu için; belirli bir tedavisi yoktur, kendiliğinden düzelir.
Ateş düşürmeyin, ama aşırı ağrı olursa kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|