Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendimle ilgili bir soru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKendimle ilgili bir soru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sueoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendimle ilgili bir soru
    Gönderim Zamanı: 25 Kas 2017 Saat 20:59
Hocam aşağıda yaptırdığım toksoplazma tahlili var. anlamı nedir?

Tetkik

Sonuç

Birim

Normal Değer

TOKSOPLAZMA IgM ANTİKORU

0.24

Indeks

NEGATİF <0.80

TOKSOPLAZMA IgG ANTİKORU

<0.13

IU/ml

NEGATİF<1

TOKSOPLAZMA IgM ANTİKORU
0.24
indeks
NEGATİF<0.80
TOKSOPLAZMA IgG ANTİKORU
< 0.13
IU/ml
NEGATİF<1
TOKSOPLAZMA IgM ANTİKORU
0.24
indeks
NEGATİF<0.80
TOKSOPLAZMA IgG ANTİKORU
< 0.13
IU/ml
NEGATİF<1
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117883
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2017 Saat 22:59
Kimsiniz???  Bay mi, bayan mi??  Yasiniz???  Evli mi, bekarmisiniz? 
Yukarı Dön
sueoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2017 Saat 23:16
Hocam evli ve gebeyim. size sürekli danışıyorum. kadın 32 yaş
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2017 Saat 23:22
Toksoplasma hastaliginiz yok... 
Yanliz; cocuklukta da gecirmemis ve bagisikliginiz olusmamis..

Hamileligin ilk 4 ayi icinde bu hastaligi alirsaniz, dusuk veya sakat cocuk dogurabilirsiniz. 
Hayat boyu 1 defa hasta olacaginiz icin, merak etmeyin. 
Bundan sonraki dogumlar icin: Dogumdan sonra, biraz KEDI sevin, hastaligi alirsiniz ve tehlikesizce
bagisiklik kazanirsiniz.. Ondan sonra da, hayat boyu bu hastaligi dusunmek zorunda kalmazsiniz. 
Yukarı Dön
sueoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2017 Saat 23:25
hocam bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. aslında öğrenciliğim boyunca kedi besledim ama kapmamışım demekki.
şuanda 23 haftalık oldum sanırım artık bir sıkıntı olmaz.
hocam bir de bebeğimde yarık dudak anomalisi görüldü. başka bir ultrason bulgusu yok.
kafama çok takıyorum. sizce sorun mu? nasıl yaklaşacağım. bu konuda yazılarınız makaleleriniz var mı?
yoksa olmasını çok isterdim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2017 Saat 23:27
Takibi gerekir. Bir kac ay sonra US tekrarlayin. 
Yukarı Dön
sueoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2017 Saat 23:29
sizce amniyosentez gerekli midir?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2017 Saat 23:30
Beni asar.. Kadin Dogum doktorunuz ile gorusun.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.