|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sueoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam peki yarık dudak ve damakla ilgili de bir makale yazabilir misiniz? sizin sayenizde oğlumu çok güzel büyüttüm.
inanın bu konuda da bilgilerinize çok ihtiyacımız var. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin bilmeniz gereken, bu anomalilerin, ameliyat ile duzelebilecegidir. Gerisi, cok teknik mevzular olup, cogunlugun ilgisini cekmez.
|
|
![]() |
|
sueoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
hocam bugün kan tahlili yaptırdım gebelik şeker yüklemesi yapıldı. Burada sizin dediğiniz gibi şeker yüklenmiyor. Açlık ve ardından 1 saat sonra da 2.saat sonunda şeker ölçüldü.
Aşağıda sonuçlarım yazıyor. ben insülin falan kullanmak istemiyorum. Ama derseniz de gidicem bir doktora. 27 haftalık gebeyim Aşağıda sonuçlarımı yazdım. hocam açlık: 77 1.saat 75 gram ogtt: 193 2.saat 75 gram ogtt: 173 idrarda +1 keton varmış insülin derlerse ne yapayım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anormal bir sey yok.. Hic gitmeyin bile
|
|
![]() |
|
hocam merhaba size yine bir sorum olacak, sizin gibi anlaşılır kimse cevap vermiyor. yukarıda size aralık ayında olan gebelik dolayısıyla yapılan şeker yükleme test sonucumu yazmıştım. çıkan sonuçlar şöyleydi.
hocam açlık: 77 1.saat 75 gram ogtt: 193 2.saat 75 gram ogtt: 173 bu ay 10 ocakta tekrar benim şeker değerlerime bakıldı. açlık 83 çıktı referans: 70-105 insülin değeri: 1.8 çıktı referans: 0-25 insülin homa testi: 0.25 çıktı sorum ise şu. yukarıda görüldüğü gibi insülin ve insülin direnci seviyem çok düşükken bende nasıl tokluk şekerleri yüksek çıktı? insülin iğnesi kullansam daha mı kötü olurdu? şuan ilaç vb almıyorum. sağlıklı besleniyorum (eskisi gibi) bu testin sonucu anlamlı mı? sevgilerim ve hürmetlerimle
|
|
![]() |
|
hocam bu arada yemekten önce ve sonra (1.saat) kendi yaptığım ölçümlerde şeker hiç 130 u geçmiyor ikinci saat ise genelde 85-100 arası seyrediyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne Insulin'i????? Kim sokuyor bu sacma-sapan fikirleri kafaniza??? Oturun oturdugunuz yerde!! Cikan degerlerin tamami normal... Bu testlerin yapilmasi bile sacmalik, hicbir anlami olmayan, luzumsuz isler. Bir daha da; Kan sekeriniz ile UGRASMAYIN!!
|
|
![]() |
|
tamam hocam iyiki varsınız :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|