Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kene
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kene

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 234
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kene
    Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2026 Saat 15:52
Kadir hocam merhaba oğlumun koltuk altına kene yapışmış acıyo dedi et beni gibiydi küçük.acile gittik bugun cımbızla cıkardılar tahlil aldılar keneyide birşeyin içine aldılar Aydın söke doğanbey köyüne gezmeye gittik 1 saat sadece onun dusında deniz havuzdu.heralde köyden gekdi banyo yaptırırken ben gibi gördüm heralde ben cıkmıs dedim düzdü çünkü ele gelen bişey yoktu aradan 6 gün gecti. Bugunde acıdıgını söyleyince baktım ve götürdüm hemen.çok korkuyorum hocam bişey olur mu acaba yapmam gereken bişey var mı.doktor yokat sivas iç anadolu keneleri zehirli oluyo korkmayın dedi takip edin dedi atesi cıkarsa coxuk acile gidin dedi.cevabınız cok önemli benim için Allah razı olsun hoca sizdeb
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 123470
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 18 Dakika önce Saat 10:11
Bunlar bildiğin aşşağılık sahtekarlıklar.:
1- KKKA'nin bilinen bir tahlili yoktur!! Ne baktılarsa!
2- KKKA'nin tedavisi yoktur. Ancak bağışıklığı yüksek olanlar kendiliğinden iyileşebilirler.
3- Ege bölgesinde KKKA yok.
Yukarı Dön
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 234
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Dakika önce Saat 11:24
Hocam çok tesekkür ederim Allah razı olsun baktıkları değerler wbc alt ast üre aklıma gelenler genel bi hemogram.şuan için oğlumda hethangi bir durum söz konusu değil Allahıma şükürler olsun kene cıkarılalı 48 saat olacak.Eşinize cok gecmiş olsun Allahım sağlık sıhhat şifa versin 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.