|
Kene |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
secil
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KeneGönderim Zamanı: 04 Ağu 2026 Saat 15:52 |
|
Kadir hocam merhaba oğlumun koltuk altına kene yapışmış acıyo dedi et beni gibiydi küçük.acile gittik bugun cımbızla cıkardılar tahlil aldılar keneyide birşeyin içine aldılar Aydın söke doğanbey köyüne gezmeye gittik 1 saat sadece onun dusında deniz havuzdu.heralde köyden gekdi banyo yaptırırken ben gibi gördüm heralde ben cıkmıs dedim düzdü çünkü ele gelen bişey yoktu aradan 6 gün gecti. Bugunde acıdıgını söyleyince baktım ve götürdüm hemen.çok korkuyorum hocam bişey olur mu acaba yapmam gereken bişey var mı.doktor yokat sivas iç anadolu keneleri zehirli oluyo korkmayın dedi takip edin dedi atesi cıkarsa coxuk acile gidin dedi.cevabınız cok önemli benim için Allah razı olsun hoca sizdeb
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Saat 28 Dakika önce Saat 10:11 |
|
Bunlar bildiğin aşşağılık sahtekarlıklar.:
1- KKKA'nin bilinen bir tahlili yoktur!! Ne baktılarsa! 2- KKKA'nin tedavisi yoktur. Ancak bağışıklığı yüksek olanlar kendiliğinden iyileşebilirler. 3- Ege bölgesinde KKKA yok.
|
|
![]() |
|
secil
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Saat 15 Dakika önce Saat 11:24 |
|
Hocam çok tesekkür ederim Allah razı olsun baktıkları değerler wbc alt ast üre aklıma gelenler genel bi hemogram.şuan için oğlumda hethangi bir durum söz konusu değil Allahıma şükürler olsun kene cıkarılalı 48 saat olacak.Eşinize cok gecmiş olsun Allahım sağlık sıhhat şifa versin
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|