|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Yazar | ||
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
|
ana yeni gördüm. yeni girdim de ondandır tabi:)))) e dün konuştuk bişeyden bahsetmedin. e havadis eskimiş tabi. bak sözünü dinledim geldim modum:)) ama ne kadar kalırım bilmem:)) Kevser tebrikler şekerim.. |
||
![]() |
||
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
|
bende biliyorsun zannediyordum şekerim ben de diyorum kanka bir tebrik etmedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tebrik eden diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum
![]() |
||
![]() |
||
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() |
|
Teşekkür ederim canım. Özledik seni valla, Gamzeye katılıyorum, gitme artık bi yere ![]() |
||
![]() |
||
HaYaL ![]() Altın Üye ![]() Gece Bekçisi Kayıt Tarihi: 14 Kas 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3414 |
![]() |
|
biraz geç oldu ama bende hayırlı olsun diyorum ikinizede :)
|
||
![]() |
||
belma ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4440 |
![]() |
|
Gamzecim Kevsercim tebrik ederim sizleri |
||
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
||
![]() |
||
yüreğimdeki gül ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() |
|
tebrik ederim bu en altt dogum tarihini gösteren kurdu resmi nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım yardımcı olun
|
||
![]() |
||
Beyza ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5575 |
![]() |
|
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1384&title=imzanizda-cetveliniz-olsun
canim bu verdigim linkte örnegi var ayni bu sekilde yapabilirsin ![]() ![]() |
||
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
||
![]() |
||
kumru ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1985 |
![]() |
|
yeni görevinizde başarılar diliyorum, kolay gelsin
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|