Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kilo alamama öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkilo alamama öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zuahmece Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuahmece Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 15:37
hocam kilosu 7,650 (9,5 aylık ) olmuş.önceden yediklerini de yemiyor.aldığını tükürüyor. yapabileceğim bişe varmı.

dili normal ağız süt kokuyor. antibiyootik vermedim. ama öksürük azaldı. bebekler için olan burun damlasından kullanıyorum.
pankreoflat ı verdim tabi zorla.
biberondan da bişe içmiyor.doğduğundan beri içmek istemedi.sadece emiyor diyebilirim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119586
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 22:20
Su anda, baska bir ey yapabilecek durumda degiliz, biraz daha idare edin, 10 kiloyu hele bir gecsin.
Yukarı Dön
zuahmece Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuahmece Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2014 Saat 21:29
hocam 10 gün oldu. antibiyotik vermedim. halen göğsünü dinleyince ses geliyor, öksürük yok. cold mix , serum fiz. , limon-bal devam.inşallah iyileşecek.

7,650gr a kadar düşmüştü, şimdi 8 kg oldu. pankreoflat ı veriyorum.3 ay devam edin demişsiniz diğer mesajlarda, biz de 3 ay devam edeceğiz değil mi hocam.
hocam işe yararsa enzim eksikliğiymiş diyorsunuz ya. 3 ay sonra bu ilaç vücudun enzimi üretmesini mi sağlıycak, yoksa ilacın kullanımı mı max. 3 ay. biraz anlatabilir misiniz acaba.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119586
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2014 Saat 22:49
Kilo alimina gore, enzim eksikligi varmis diyebilecegiz... Ilac; sadece eksik enzimi tamamliyor. Zamanla enzim yeterli miktarda salgilanmaya baslayinca, ilac kesiliyor. Deneme yanilma ile belli oluyor. Ara ara kesip, bakacagiz.. Hayat boyu bile kullanilabilir.
Gogusu onemli degil, ugrasmayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2014 Saat 22:50
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.