|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
zuahmece
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 15:37 |
|
hocam kilosu 7,650 (9,5 aylık ) olmuş.önceden yediklerini de yemiyor.aldığını tükürüyor. yapabileceğim bişe varmı.
dili normal ağız süt kokuyor. antibiyootik vermedim. ama öksürük azaldı. bebekler için olan burun damlasından kullanıyorum. pankreoflat ı verdim tabi zorla. biberondan da bişe içmiyor.doğduğundan beri içmek istemedi.sadece emiyor diyebilirim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 22:20 |
|
Su anda, baska bir ey yapabilecek durumda degiliz, biraz daha idare edin, 10 kiloyu hele bir gecsin.
|
|
![]() |
|
zuahmece
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2014 Saat 21:29 |
|
hocam 10 gün oldu. antibiyotik vermedim. halen göğsünü dinleyince ses geliyor, öksürük yok. cold mix , serum fiz. , limon-bal devam.inşallah iyileşecek.
7,650gr a kadar düşmüştü, şimdi 8 kg oldu. pankreoflat ı veriyorum.3 ay devam edin demişsiniz diğer mesajlarda, biz de 3 ay devam edeceğiz değil mi hocam. hocam işe yararsa enzim eksikliğiymiş diyorsunuz ya. 3 ay sonra bu ilaç vücudun enzimi üretmesini mi sağlıycak, yoksa ilacın kullanımı mı max. 3 ay. biraz anlatabilir misiniz acaba. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2014 Saat 22:49 |
|
Kilo alimina gore, enzim eksikligi varmis diyebilecegiz... Ilac; sadece eksik enzimi tamamliyor. Zamanla enzim yeterli miktarda salgilanmaya baslayinca, ilac kesiliyor. Deneme yanilma ile belli oluyor. Ara ara kesip, bakacagiz.. Hayat boyu bile kullanilabilir.
Gogusu onemli degil, ugrasmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2014 Saat 22:50 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|