Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kilo alımı az, ck ck-mb değerleri vs
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkilo alımı az, ck ck-mb değerleri vs

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2016 Saat 22:34
hocam çocuk cerrahi gönderdi zaten üniversite hastanesine araştırılsın diye, çocuk gastrolojiye gidiyoruz, orda da her gittiğimizde farklı bi değer yüksek çıkıyo, en son gittiğimizde metabolik bi hastalık olabilir diye farklı bi bölüme sevk edebileceklerini söylediler.kime gidelim nereye gidelim hocam çok çaresizim, şimdiye kadar 10 farklı doktor gördü:( var mı bize tavsiye edebileceğiniz bi doktor ya da pilor spazmı ne demek hocam sizin eski maillerinizde bulamadım, belirtileri nedir, tedavisi nedir?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2016 Saat 23:12
Bir Cocuk Cerrahi gorsun, sikayetlerinizi anlatin.
Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2016 Saat 23:13
hocam çok oldu ama tekrar bişey sormak istiyorum.coçuk zayıf diye çevremden hep çeşitli tavsiyeler aliyorum pirinç suyu ver mama ver gibi, ben de sürekli kustuğu için vermek istemiyorum, siz de 4 aydan itibaren inek sütü verilebilir diyosunuz.sizce ek olarak bişey vermeli miyim süt mesela yoksa bu durumda sakıncalı mı? bu arada ilk ay mama da vermiştik o zaman daha çok kusuyordu. bir de süt alerjisinden şüphelenip baana diyet verdiler beş gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum ama hala kusuyor. alerji olup olmadığını anlamak için kaç gün denemek lazım?

Düzenleyen maydanoz - 24 May 2016 Saat 23:18
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.