Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kilo boy
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilo boy

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 341
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 08:21
Hocam sutten dolayi gunde 3 yada 4 kaka yapmak normal mi acaba kilo alimi olmayacak diye endisem var bu yuzden
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121991
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 17:42
Hadise "sut" degil, fazla yemesi.... Ne yerse yesin, fazla yediginde bu sekil kakalar olur. 
Yukarı Dön
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 17:54
Tamam hocam peki sute alisinca ek gidaya gecin yazmistiniz eski yazilarinizda ben veriorum ama agzinda tutuo sulanio akio  eskuden mamadada yapardi bunu yutnayi mi bilmiyor neden olur acaba agzinda tutma cignio gibibyapiyor ama agzinda tutuyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121991
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 18:08
Tabiat; cocuklari iki sene meme emecekler gibi yaratmistir. Bu yuzden agzina bir gida geldiginde, once 
agzini kapamayi beceremezler, meme emme hareketini yaparlar. Bu yuzden agiz suyu akmasi da bazi 
cocuklarda uzun sure alir.Zamanla ogrenecek. 

Yukarı Dön
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 18:32
Allah razi olsum hocam degerli cevaplariniz icin cok sagolun
Yukarı Dön
eebrugulecc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eebrugulecc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2023 Saat 10:16
HOCAM MERHABA , 07/04/2023 DOĞUMLU 3.550 KG 53 CM DOĞAN ERKEK BEBEĞİM 7 GÜN ÖNCE KİLO ÖLÇÜMÜ YAPILDIĞINDA 4.300 KG'DI EMDİKTEN SONRA SÜREKLİ ÇIKARTIYOR SALLANMAMASINA RAĞMEN GAZ ÇIKARTIRKEN FALAN KUSUYOR , NORMAL UYKU ARASINDA KUSTUĞU İÇİN UYANIYOR AYAKLARI HAREKET HALİNDE İKİNDE KUSUYOR SİZCE SEBEBİ NEDİR ?
Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2023 Saat 10:42
Merhaba ben de konu sahibine hem destek olmak için hem de kadir bey e konusu geçmişken sormak için buradan yazıyorum..

Benim bebeğim 1 hafta sonra 9 aylık olacak bizizm de anne sütü sorunlu oldu ne yazık ki.. ve bebeğim 4-5. Aydan sonra iyice yetmeyince mamaya başladık başta Aptamil içti ama 3-5 gün sonra içmemeye başladı 3-4 mama denedik diğerlerini hiç almadı zaten.. 4.ayını doldurunca biz de kadir beyin yönlendirmesiyle kutu sütlere geçtik ve bebeğim iştahla içti kutu sütü mamayı bi türlü sevemedi.. aynı şekilde kaka rengi daha açık oldu ama hiçbir sıkıntı düzen bozulma olmadı, o zamandan beri ek olarak süt veriyorum..
Şimdi 1 aydır anne sütü hiç yok kesildi maalesef kadir bey ve bebeğim günde 1litreye yakın içiyordur bir sıkıntı olur mu miktarda değişiklik yapmalı mıyım? Mesela bu akşam açtıysam kutu sütü yarın akşam o saate kadar dibinde 200ml anca kalmış oluyor bazen daha az.. çoğunlula gece içiyor çok da olursa diye gündüzleri vermiyorum.. yoğurt veriyorum onun yerine..
Yukarı Dön
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2023 Saat 13:36
Kilo aliminiz guzel ilerledimi acaba kutu sutle bende devam ediyorum hicbir mamayi boyle icmiyordu bizde anne sutu hic yok maalwsef
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.