|
Kilo boy |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234> |
| Yazar | |
melmus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 08:21 |
|
Hocam sutten dolayi gunde 3 yada 4 kaka yapmak normal mi acaba kilo alimi olmayacak diye endisem var bu yuzden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 17:42 |
|
Hadise "sut" degil, fazla yemesi.... Ne yerse yesin, fazla yediginde bu sekil kakalar olur.
|
|
![]() |
|
melmus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 17:54 |
|
Tamam hocam peki sute alisinca ek gidaya gecin yazmistiniz eski yazilarinizda ben veriorum ama agzinda tutuo sulanio akio eskuden mamadada yapardi bunu yutnayi mi bilmiyor neden olur acaba agzinda tutma cignio gibibyapiyor ama agzinda tutuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 18:08 |
|
Tabiat; cocuklari iki sene meme emecekler gibi yaratmistir. Bu yuzden agzina bir gida geldiginde, once
agzini kapamayi beceremezler, meme emme hareketini yaparlar. Bu yuzden agiz suyu akmasi da bazi cocuklarda uzun sure alir.Zamanla ogrenecek.
|
|
![]() |
|
melmus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 18:32 |
|
Allah razi olsum hocam degerli cevaplariniz icin cok sagolun
|
|
![]() |
|
eebrugulecc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eebrugulecc
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2023 Saat 10:16 |
|
HOCAM MERHABA , 07/04/2023 DOĞUMLU 3.550 KG 53 CM DOĞAN ERKEK BEBEĞİM 7 GÜN ÖNCE KİLO ÖLÇÜMÜ YAPILDIĞINDA 4.300 KG'DI EMDİKTEN SONRA SÜREKLİ ÇIKARTIYOR SALLANMAMASINA RAĞMEN GAZ ÇIKARTIRKEN FALAN KUSUYOR , NORMAL UYKU ARASINDA KUSTUĞU İÇİN UYANIYOR AYAKLARI HAREKET HALİNDE İKİNDE KUSUYOR SİZCE SEBEBİ NEDİR ?
|
|
![]() |
|
Sevday
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2023 Saat 10:42 |
|
Merhaba ben de konu sahibine hem destek olmak için hem de kadir bey e konusu geçmişken sormak için buradan yazıyorum..
Benim bebeğim 1 hafta sonra 9 aylık olacak bizizm de anne sütü sorunlu oldu ne yazık ki.. ve bebeğim 4-5. Aydan sonra iyice yetmeyince mamaya başladık başta Aptamil içti ama 3-5 gün sonra içmemeye başladı 3-4 mama denedik diğerlerini hiç almadı zaten.. 4.ayını doldurunca biz de kadir beyin yönlendirmesiyle kutu sütlere geçtik ve bebeğim iştahla içti kutu sütü mamayı bi türlü sevemedi.. aynı şekilde kaka rengi daha açık oldu ama hiçbir sıkıntı düzen bozulma olmadı, o zamandan beri ek olarak süt veriyorum.. Şimdi 1 aydır anne sütü hiç yok kesildi maalesef kadir bey ve bebeğim günde 1litreye yakın içiyordur bir sıkıntı olur mu miktarda değişiklik yapmalı mıyım? Mesela bu akşam açtıysam kutu sütü yarın akşam o saate kadar dibinde 200ml anca kalmış oluyor bazen daha az.. çoğunlula gece içiyor çok da olursa diye gündüzleri vermiyorum.. yoğurt veriyorum onun yerine.. |
|
![]() |
|
melmus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2023 Saat 13:36 |
|
Kilo aliminiz guzel ilerledimi acaba kutu sutle bende devam ediyorum hicbir mamayi boyle icmiyordu bizde anne sutu hic yok maalwsef
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|